Plněné přírodní řízky

Plněné přírodní řízky

Řízky plněné šunkou a sýrem tak jako je známe z restaurace můžu doporučit všem.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Vepřová kýta celá s kostí, 0,400 kg 58,99
Sůl standard, 0,005 kg 0,04 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,015 kg 4,49
Eidam cihla 30%, 0,200 kg 24,19
Vepřová šunka, 0,100 kg 13,81
Ztužený tuk, 0,040 kg 2,32
Slunečnicový olej, 0,030 l 1,33
Paprika sladká mletá, 0,004 kg 0,70
Paprika mletá pálivá 0,002 kg 1,08
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 106,96 Kalorie v 1 porci: 2 031 cal

Postup přípravy

Omyté maso nakrájíme na tenké řízky, naklepeme, osolíme a okořeníme mletým pepřem. Sýr a šunku nakrájíme na tenké plátky stejně velké jako řízky. Na plátek masa položíme plátek sýra, šunky a znovu plátek sýra, přikryjeme masem, na okrajích spojíme kuchyňskými jehlami nebo párátky a opečeme v rozehřátém tuku z obou stran. Během pečení potíráme olejem, v němž jsme rozmíchali sladkou a pálivou mletou červenou papriku. Opékáme na mírném ohni, aby se maso, sýr a šunka propekly. Podáváme s bramborovou kaší a s udušeným zeleným hráškem

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Mattoni Granátové jablko Doporučené přílohy: Bramborová Kaše Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 2 031 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (10min) Doba vaření 10 porcí: 10min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 25.03.2015
  • Recept zobrazen: 1664x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Marinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy studený předkrm, dietní, rychlé, marinování, postupy studené kuchyně Marinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy
Jablečný Tarte - Tatin dezerty, rychlé, pečení Jablečný Tarte - Tatin