Celerová pomazánka

Klasická česká celerová pomazánka

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Majonéza, 0,017 l 1,18 Unilever Food Solutios
Celer bulva, 0,020 kg 0,50 ŠANDER ovoce zelenina
Salám vysočina, 0,017 kg 2,29
Čedar sýr, 0,008 kg 3,32
Okurka nakládaná, 0,008 kg 0,33
Jablka, 0,017 kg 0,57 ŠANDER ovoce zelenina
Sůl standard, 0,001 kg 0,00 Fany gastroservis
Pepř bílý mletý 0,001 kg 0,07
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 8,28 Kalorie v 1 porci: 205 cal

Postup přípravy

Syrový celer,sýr,jablko nastrouháme na jemné nudličky.Okurky nakrájíme na kostičky a salám na tenké proužky.Smícháme,přidáme majonézu,dle chuti osolíme a opepříme.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Rajec jemný Doporučené přílohy: Chléb farmářský Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 205 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Postupy studené kuchyně (20min) Doba vaření 10 porcí: 20min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 29.08.2015
  • Recept zobrazen: 591x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Steak ze zebry hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, vaření Steak ze zebry
Upečena Pražma královská v troubě hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření Upečena Pražma královská v troubě
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce