Salát z červené řepy





Nakládaný salát z červené řepy ,cukety a cibule plný vitaminu který se podává studený k masu i jak doplněk skvělý k ukrajinskému boršči .
Postup přípravy
Uvaříme červenou řepu ,oloupeme a nastrouháme nahrubo. Cuketu syrovou nastrouháme nahrubo. Cibule nakrájíme na měsíčky. Do zeleniny dodáme ocet, cukr, olej dochutíme soli a pepřem a vše promícháme. Připravíme si sterilovaná sklenice do kterých naložíme salát a sterilujeme 20 mín. Sklenice hned zavřeme obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bageta cereální Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 102 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (40min) Doba vaření 10 porcí: 40min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Kořenová zelenina
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina
- Recepty dle surovin » Koření » Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje
- Recepty dle surovin » Oleje, másla, tuky » Rostlinné tuky
- Recepty dle chodu » Přílohový salát
- Recepty dle regionu » Evropa » Ukrajina
- Recepty dle úpravy »
- Recepty dle kuchaře » Viktorie 77
Statistiky
- Datum vložení: 01.09.2016
- Recept zobrazen: 2350x