Vepřové řízečky s wasabi kaší





Medailonky z panenky obalené v japonské strouhance, prokládané pomerančem. Podávané s kaší dochucenou japonským wasabi křenem.
Postup přípravy
Lehce naklepané medailonky z panenky obalíme v trojobalu (vejce, mouka, japonská strouhanka) a osmažíme.
Do jemné bramborové kaše přimícháme wasabi prášek, který předtím rozmícháme ve vodě a zjemníme smetanou. Kaši dáme do cukrářského sáčku s tvarovací špičkou a po stranách talíře nastříkáme zdobně kaši, kterou zagratinujeme plynovou pistolí. Mezi kaše položíme na střídačku vyskládané usmažené řízečky s pomerančovými plátky. Pokapeme šťávou z pomeranče.
Jednodušší provedení
Už tak jednoduchost sama.
Možnosti inovace
Mandarinka, limetka místo pomeranče.
Rada
Řízečky smažte do zlatova, ať nejsou usmažené moc. Panenka si může dovolit méně prosmaženou a více šťavnatou. Tedy růžové na středu masa.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Gambrinus Doporučené přílohy: Bramborová Kaše Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 651 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Čas na přílohu (30min), Smažení-Fritování (4min), Kompletace (7min) Doba vaření 10 porcí: 56min
Restaurace, kde toto jídlo podávají
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Vepřové maso » Vepřová svíčková (panenka)
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sušená zelenina
- Recepty dle surovin » Ovoce » Čerstvé ovoce » Citrusové plody
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Mezinárodní Fusion
- Recepty dle úpravy » Smažení-Fritování,
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
- Nej recepty
Statistiky
- Datum vložení: 21.10.2012
- Recept zobrazen: 4982x