BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle





Marinovaná kuřecí srdíčka na špízu s rajčatovým salátem a koriandrem.
Postup přípravy
Srdíčka očistíme od blanek a žilek, napícháme na špíz a prokládáme cibulí.
Takto připravené špízy naložíme do marinády, ze všech ostatních surovin na 12 až 24 hodin.
Grilujeme pomalu.
Podáváme se salátem a pečivem.
Možnosti inovace
Marináda pro BBQ je od každého Američana trochu jiná, takže třeba v česku je možné dát do marinády místo vína třeba pivo.
Rada
Srdíčka smažíme, ale rozhodně ne zprudka.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Pilsner Urguell Doporučené přílohy: Rajčatový salát v majonéze Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 534 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Marinování (25h), Grilování (20min) Doba vaření 10 porcí: 25h 35min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Drůbež a Ptáci » Kuřecí maso
- Recepty dle surovin » Koření » Sušené bylinky a kořenící směsi
- Recepty dle surovin » Koření » Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Severní Amerika » USA
- Recepty dle úpravy » Marinování, Grilování
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
- Nej recepty
Statistiky
- Datum vložení: 22.10.2012
- Recept zobrazen: 14184x