Rajčatový salát v majonéze





Sladko kyselý salát s cibulí.
Postup přípravy
Nakrájíme očištěná rajčata na kostičky. Přidáme pokrájenou cibuli a ledový salát.
Smícháme majonézu s cukrem, solí, octem a pepřem. Vše spojíme se salátem.
Možnosti inovace
Trocha kečupu.
Rada
Dochucený salát nesmí být kořeněný moc dopředu. Ocet a cukr nám ostatní zeleninu zmokvají.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bageta francouzská bílá Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 144 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (5min), Postupy studené kuchyně (10min) Doba vaření 10 porcí: 15min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle surovin » Majonézy, Vejce
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina
- Recepty dle chodu » Studený předkrm
- Recepty dle regionu » Evropa
- Recepty dle úpravy » Postupy studené kuchyně
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
Statistiky
- Datum vložení: 22.10.2012
- Recept zobrazen: 6620x