Rychlá jídla

Doba přípravy:

Acaraje

Slavný brazilský (african) smažený cookie s omáčkami, to je Acaraje.

Brazílie 27 Kč / porce Miroslav Č.
teplý předkrm, smažení-fritování detail »

Ala Mexický guláš

Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Americký sendvič

Americký sendvič je považovaný za mezinárodní rychlé občerstvení.

USA 43 Kč / porce Lenka
svačina, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Ananasové ravioly plněné tvarohem s madagaskarskou vanilkou s redukcí červeného vína a lesního ovoce

Ananasové ravioly jsou lehká a sladká tečka na závěr každého menu.

Evropa 19 Kč / porce Jiří Novák
dezerty, rychlé, šlehání, redukování detail »

Azu po tatarsku

Dušené hovězí nakrájené na nudličky v téměř červené omáčce se sterilovanými okurkami.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Babiččina vánočka

Pletená vánoční (pomlázka), aneb poctivá máslová vánočka z osmy copů.

Čechy a Morava 48 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, pečení detail »

Bábovka klasická

Nejoblíbenější český pečený desert, je právě bábovka. Kynutá bábovka je pracnější, ale výsledek je cítit poctivostí surovin.

Čechy a Morava 54 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení detail »

Baby kuřátko plněné parmskou šunkou

Baby kuře se žampiony portobello a provensálskou kaší.

Mezinárodní Fusion 132 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření detail »

Bavorský závitek

Hovězí závitek plněný směsí z brambor, vajec, bůčku a okurek, přelitý kořeněnou hustou šťávou.

Čechy a Morava 18 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod detail »

Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty hlavní chod, dietní, rychlé, grilování Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty
Špíz z pěti druhů masa grilování, rychlé, marinování, grilování Špíz z pěti druhů masa
Empanadas teplý předkrm, rychlé, pečení Empanadas