Rychlá jídla

Doba přípravy:

Lombo omáčka

Něco jako univerzální omáčka pro asijskou kuchyni.

Vietnam 13 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, vaření detail »

Losos na ratatouille

Filet lososa na teplé zelenině s provensálskými bylinkami.

Francie 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Losos na špenátové omáčce s teplou zeleninou

Filet lososa se smetanovo-špenátovou omáčkou.

Evropa 60 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, vaření, pečení detail »

Losos welington

Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.

Mezinárodní Fusion 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni detail »

Lososové carpaccio

Tenké plátky lososa s rukolou.

Itálie 61 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy detail »

Maďarská bramborová polévka

Výborná maďarská polévka se hodí také jako hlavní chod.

Maďarsko 34 Kč / porce Lenka
polévka detail »

Maďarský gulaš

Kousky hovězího v červenohnědé omáčce s paprikami.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Maďarský hovězí guláš

Výborný maďarský guláš se hodí jak k obědu tak k večeři. Ideálním nápojem k tomuto guláši je právě pivo.

Maďarsko 69 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Masové koule na rajské omáčce

Z mletého masa pečené koule na české rajské omáčce. Rajská omáčka s masovými kuličkami.

Čechy a Morava 14 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Mátový salát s pistáciemi

Jednoduchý mátový salát zdobený pistáciemi, který pochází až z Libanonu.

Asie 30 Kč / porce Lenka
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Francouzská cibulová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování Francouzská cibulová polévka
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca
Krevetový salát s kuskusem studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně Krevetový salát s kuskusem