Rychlá jídla

Doba přípravy:

Palačinky

Velmi oblíbený desert nejen u nás. Palačinky a jejich nekonečné variace.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, smažení-fritování detail »

Panenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory

Degustační podoba hlavního jídla.

Evropa 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Panenka špikovaná uzeninou

Pečená panenka nafilírovaná na hořčičné omáčce.

Evropa 21 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Panna cotta

Vanilkový recept.

Itálie 8 Kč / porce Tihana78
dezerty, rychlé, ve vodní lázni detail »

Paprikovo-sardelové pokušení

Tento recept na papriky se sardelemi pochází až z Francie.

Francie 19 Kč / porce Lenka
studený předkrm, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Pastitsio

Zapečené makarony s mletým nebo nadrobno nasekaným masem a bešamelovou omáčkou.

Řecko 29 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pastýřský salát pikant

Lehký pikantní pastýřský salát s dressingem.

Turecko 38 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pečené koleno

Křupavá kůrčička a šťavnaté masíčko, prostě vepřová mňamka „pečené kolínko“.

Čechy a Morava 88 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, vaření, pečení detail »

Pečené kuře s bramborem v jednom hrnci

Jednoduché domácí jídlo o pár ingrediencích. Česnek, tymián, kuře a brambor.

Čechy a Morava 22 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, z jednoho hrnce, pečení detail »

Pečené plněné brambory mletým masem

Pečené brambory na smetanovo-houbové omáčce. Plněné mletým hovězím. V Čechách oblíbené recepty v kategorii mletá masa.

Ukrajina 58 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Perníkový houskový kynutý knedlík příloha, rychlé, vaření Perníkový houskový kynutý knedlík
Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti
Tiramisu dezerty, rychlé, šlehání, cukrářské postupy, dát do chladu Tiramisu