Rychlá jídla

Doba přípravy:

Plněné taštičky Argentina

Taštičky jsou plněné masem a rozinkami.

Argentina 11 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), vaření, pečení detail »

Plněné trojhránky

Pokrm pochází až z Tuniska, zde se tyto trojhránky objevují na všech tržištích.

Tunis 14 Kč / porce Lenka
teplý předkrm, restování, smažení-fritování detail »

Plzeňské zástěrky

Plněné plátky hovězího žampiony, párkem a vejci, přelité řidší omáčkou.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty

Celá pražma pečená s rozmarýnem.

Středomoří 167 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Provensálské "pesto" bylinky

Pomletá směs bylinek s olivovým olejem.

Francie 4 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem

Pštrosí steak na vinném demiglas, se smaženým černým kořenem, černou čočkou a bulgurem.

Mezinárodní Fusion 141 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, pečení, vaření na pánvi detail »

Quiche (kyš) s porkem

Slana pita/slany kolac s porkem a slaninou

Francie 27 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, rychlé, hnětení těsta, restování, pečení detail »

Rajčatový salát v majonéze

Sladko kyselý salát s cibulí.

Evropa 12 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Rajská omáčka

Velmi oblíbená rajská omáčka. V Čechách je rajská omáčka fenoménem jako svíčková omáčka. Tak pojďme na ní.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Vaclav Langer
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Ratatouille

Francouzské zeleninové jídlo které může býti jak přílohou, předkrmem ale i hutnou polévkou.

Francie 9 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Marinovaný losos A studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování Marinovaný losos A
Omáčka rouille omáčka, rychlé Omáčka rouille
Caprese pomodori studený předkrm, dietní, rychlé Caprese pomodori