Rychlá jídla

Doba přípravy:

Ratattouille design

Porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).

Francie 22 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, dietní, rychlé, restování detail »

Recept vařené Penne

Jak správně uvařit těstovinu.

Itálie 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření detail »

Rib eye steak na pepřové omáčce

S americkými bramborami zdobený smaženou mrkví.

USA 108 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »

Rizoto se zeleným a bílým chřestem

Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, blanšírování detail »

Rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 15 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Roláda z kachních stehýnek plněná červenou řepou a zelím s provensálskou tarhoňou

Na šípkovém demi glace.

Mezinárodní Fusion 63 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Roláda z vepřové pečeně na pepřové omáčce

...plněná sušenými švestkami a vlašskými ořechy, s gratinovanými bramborami.

Čechy a Morava 46 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Roštěná na žampionech

Česká hotovka.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Roštěnka na paprice a mrkvi

Pokud hledáte recept na to, jak rychle připravit hovězí roštěnou s mrkví a paprikou, tak toto je recept přímo pro vás

Německo 61 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca
Omáčka rouille omáčka, rychlé Omáčka rouille
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone