Rychlá jídla

Doba přípravy:

Bramborová polévka s houbami

Bramboračka je světlá polévka s houbami, bramborem a zeleninou.

Čechy a Morava 11 Kč / porce Vítek Preiszler
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Bramborové knedlíky

Na plátky krájené bramborové knedlíky.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření v páře detail »

Bramborové lodičky s česnekovým dipem

Plněná vydlabaná brambora s česnekovou náplní.

Evropa 24 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, pečení detail »

Bramborové placky

Nastrouhané vařené a syrové brambory s trochou mouky a vajec.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, smažení-fritování detail »

Bramborový salát

Nejpopulárnější příloha v Čechách.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, bez úpravy detail »

Bratislavský guláš

Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Brownies - express

Pokud chcete připravit velmi rychle tuto velmi oblíbenou americkou pochoutku jen v jedné nádobě robota a do trouby vkládat do 10 minut po zahájení...

USA 23 Kč / porce Zdeněk
dezerty, rychlé, pečení detail »

Bruschetta

Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.

Itálie 19 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Buchty

Český až pohádkový desert, anebo pečivo.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení detail »

Burritos

Opečená tortilla s masovou náplní. Klasické mexické levné jídlo.

Mexico 46 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření, smažení-fritování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Svatomartinská husa hlavní chod, rychlé, pečení, vaření Svatomartinská husa
Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem hlavní chod, rychlé, smažení-fritování Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem