Rychlá jídla

Doba přípravy:

Roštěnka na rajčatech s makaróny

Plátkyroštěné s hovězího masa dělaná na rajčatech s makaróny

Itálie 79 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Řecké tzatziki

U nás psané či vyslovované caciki, zaziki a podobně, tzatziki jsou okurkový dip, tedy studená omáčka. Ale i hutnější forma salátu.

Řecko 11 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Sacher dort originál

Recept na Sacher dort je tajný a opravdový originál znají jen v hotelu Sacher a já :)

Rakousko 15 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, ve vodní lázni, pečení detail »

Salát Caesar s kuřecím masem

Asi nejprodávanější salát současnosti. Pocházející ze severní Ameriky (Mexika), ze začátku minulého století (1930). Nejpravděpodobnější autor -...

Severní Amerika 51 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, dietní, rychlé, pečení detail »

Salát Coleslaw

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 4 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát Coleslaw 80g

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 3 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát Nicosia

Salát Nicosia, tuňákový salát.

Francie 70 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou

S rukolou a marinovanou paprikou.

Evropa 114 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, dietní, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Salát s hermelínovými donuty

Zajímavý salát s oblíbenou variantou smaženého sýru a kandovaného ovoce.

Evropa 75 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát s chlebovou plackou

Netradiční volba salátu s chlebovými krutony, která Vás obohatí o nové chutě.

Asie 25 Kč / porce Lenka
studený předkrm, dát do chladu, postupy studené kuchyně detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Špekový knedlík příloha, rychlé, vaření v páře Špekový knedlík
Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině
Koprová omáčka vejce hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření Koprová omáčka vejce