Rychlá jídla

Doba přípravy:

Steak z tuňáka s brokolicí

Tuňákový steak s pastiňakovou kaší a brokolicí.

Mezinárodní Fusion 141 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření, grilování detail »

Steak ze zebry

Šťavnatý krvavý steak s bramborovým pyré, ze sladkých brambor Batáta.

Afrika 160 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, vaření detail »

Suši

Jako korunu japonského kuchařského umění označujeme suši.

Japonsko 96 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), pošírování, postupy studené kuchyně detail »

Suši nigiri a maki

Japonské nejznámější jidlo, nigiri a maki suši.

Japonsko 70 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Sýrová omáčka quatro formaggi

Omáčka čtyř sýrů, je velkou paletou variant provedení, i když ta rádoby pravá Italská je možná jedna.

Itálie 18 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, vaření detail »

Sýrové polštářky do krémových polévek

Úžasná vložka do bílé česnečky, bílé cibulačky, ale nejen do nich.

Evropa 2 Kč / porce Mirek 0777
slané chuťovky, rychlé, smažení-fritování detail »

Šlehané jahody tří barev

Smetanovo-pudinkový krém a ovocné pyré, to vše s chutí po jahodách.

Evropa 21 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně detail »

Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti

Klasická italská omáčka, ze špeku, vepřových líček a loupaných rajčat. Pocházející z města Amatrice, Amatriciana je jedním z nejznámějších omáček...

Itálie 38 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Špagety Alfredo

Italská těstovina s chutí po smetaně a parmazánu.

Itálie 28 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, rychlé, vaření detail »

Španělský ptáček

Dušený hovězí závitek plněný vařeným vejcem, okurkou, párkem nebo klobáskou, slaninou a cibulí. Tato varianta je obohacená o proužek kapie, který...

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Italské rizoto s krevetami a chobtničkama hlavní chod, rychlé, vaření, restování Italské rizoto s krevetami a chobtničkama
Gazpacho studený předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně Gazpacho
Filé z mořského vlka s baby zeleninou hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování Filé z mořského vlka s baby zeleninou