Rychlá jídla

Doba přípravy:

Čevabčiči

Čevabčiči s opečeným bramborem a tatarkou.-Původ čevabčiči je v turkických oblastech, odkud se z původního kebabu (kebab - čevap) rozšířil na...

Čechy a Morava 28 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Čínské kuřecí se sladkokyselou omáčkou

Kuřecí prsíčka v lehce pikantním lombu.

Čína 37 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, wok detail »

Čokoládovo lanýžový dort

Čokoládový dort s čokoládovým korpusem, krémem a polevou. Prostě všude čokoláda.

Rakousko 17 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, pečení, ve vodní lázni detail »

Debrecínský hovězí guláš

Hovězí guláš s párky a slaninou.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, vaření detail »

Degustační ratattouille

Mini porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).

Francie 56 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, dietní, rychlé, restování detail »

Degustační trojkombinace

Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.

Mezinárodní Fusion 213 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, vaření detail »

Dochucený hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 69 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Domácí aspik s vepřovým a kuřecím masem

Aspik obohacený zeleninou a drůbežími droby.

Německo 11 Kč / porce Vaclav Langer
studený předkrm, rychlé, vaření detail »

Donuty

Výborné americké donuty

USA 83 Kč / porce Lenka Blatová
dezerty, rychlé, smažení-fritování, cukrářské postupy detail »

Drobénkový koláč s ovocem

Jednoduchý a oblíbený koláč, s nekonečnou možností ovocných variací.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Fusili s tuňákem pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi Fusili s tuňákem
Upečena Pražma královská v troubě hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření Upečena Pražma královská v troubě