Rychlá jídla

Doba přípravy:

Hovězí ragú s mrkví a hráškem

Nezahuštěný guláš, do kterého na závěr přidáme hrášek a baby karotku.

Rakousko 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení detail »

Hovězí ragů s houbami a brokolicí

Hovězí ragů je nezahuštěný guláš s cibulkami, žampiony a brokolicí

Mezinárodní Fusion 41 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí rolka s pečeným bramborem

Lahůdka z hovězího pupku a zrajícího modře plísňového sýra.

Francie 142 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, pečení, pečení detail »

Hovězí steak na fazolích s kukuřicí a brambory

Pečené brambory s pikantními fazolemi a šťavnatý steak.

Mezinárodní Fusion 94 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 65 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Hovězí v mrkvi

Hovězí v mrkvi, česká klasika.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, vaření detail »

Hovězí Wellington

Šál hovězího s lískovými oříšky, pečený v listovém těstě.

Anglie 109 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině

Zapečené hovězí v plátku slaniny s houbami v listovém těstě, to je Hovězí Wellington.

Anglie 75 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení detail »

Hráškový krém s krutony

Oblíbená nejen česká polévka s opečenou houskou na másle.

Čechy a Morava 9 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Husí roláda se špekovým knedlíkem

Vykoštěná husa plněná zelím a ořechy, ve formě rolády.

Čechy a Morava 105 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Upečena Pražma královská v troubě hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření Upečena Pražma královská v troubě
Brownies - express dezerty, rychlé, pečení Brownies - express
Tuňáková pomazánka pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňáková pomazánka