Recepty dle chodu

Hlavní chod Nedělní oběd Dezerty Pasta (Těstoviny)
Polévka Grilování Studený předkrm Velké saláty
Příloha Svačina Přílohový salát Pomazánky, pěny a koktejly
Teplý předkrm Omáčka Malá chuťovka (k navození chuti na další chod) Rautové občerstvení
Dresing Dip Snídaně Degustační teplý Degustační studený
Degustační desert Pečivo Slané chuťovky Coffee break
Druhý hlavní chod

Steak ze zebry

Šťavnatý krvavý steak s bramborovým pyré, ze sladkých brambor Batáta.

Afrika 160 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, vaření detail »

Omáčka rouille

Omáčka rouille je vlastně česneková majonéza se šafránem

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé detail »

Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Cheesecake

Americký dort je stálicí i v Evropě.

USA 22 Kč / porce Anna Melicharová
dezerty, pečení detail »

Bouquet garni

Nebo také kytice bylinek.

Francie 3 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé detail »

Kapucínský hovězí guláš

Guláš se žampiony.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Karel 4 Hájek
hlavní chod, restování, dušení detail »

Zelná bílá polévka s klobásou

Světlá zelňačka se zeleninou a klobásou

Čechy a Morava 12 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, bez úpravy detail »

Tarhoňa s provensálskou zeleninou

Slovensko-maďarská těstovina s francouzskou vůní.

Slovensko 13 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, restování, dušení detail »

Tygří krevety na grilované zelenině s kokosovo-limetkovým přelivem

Svěží krevety s nádechem exotiky.

Indonesie 125 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření na pánvi, restování detail »

Bramborák a bramboráčky

Český lidový nesmrtelný bramborový pokrm. Bramboráčky.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, smažení-fritování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Salát Coleslaw 80g přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw 80g
Velikonoční telecí roláda hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda
Vepřové řízečky s wasabi kaší hlavní chod, rychlé, smažení-fritování Vepřové řízečky s wasabi kaší