Recepty dle chodu
Bujabéza -Bouillabaissa





Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille
Francie 164 Kč / porceHovězí v mrkvi



Hovězí v mrkvi, česká klasika.
Čechy a Morava 33 Kč / porceŠpenátová polévka



Jemná polévka s kousky vejce a špenátu.
Čechy a Morava 6 Kč / porceVepřové ledvinky s rýží





Na plátky nakrájené očištěné ledvinky v hnědé omáčce, lehce zjemněné chutí medu.
Čechy a Morava 15 Kč / porceJelení svíčková (steak) na švestkové omáčce a kaštanovým pyré





Steak z jelení svíčkové se špekovým knedlíkem s chutí a vůní kaštanů.
Čechy a Morava 149 Kč / porceGuláš Petra Voka



Kousky hovězího a vepřového masa v načervenalé omáčce, silné chuti po leču a víně.
Čechy a Morava 25 Kč / porceHovězí svíčková s houskovým knedlíkem





Pro mnohé vrchol české gastronomie, pro kuchaře zkouška odvahy. To je česká hovězí svíčková omáčka a houskovým knedlík s brusinkovým terčem.
Čechy a Morava 49 Kč / porce