Recepty dle chodu

Hlavní chod Nedělní oběd Dezerty Pasta (Těstoviny)
Polévka Grilování Studený předkrm Velké saláty
Příloha Svačina Přílohový salát Pomazánky, pěny a koktejly
Teplý předkrm Omáčka Malá chuťovka (k navození chuti na další chod) Rautové občerstvení
Dresing Dip Snídaně Degustační teplý Degustační studený
Degustační desert Pečivo Slané chuťovky Coffee break
Druhý hlavní chod

Celerová pomazánka

Klasická česká celerová pomazánka

Čechy a Morava 8 Kč / porce Alena Hálová
pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.

Tři druhy masa na ovocném chlebu celerovém pyré a gratinovaným bramborem, doplněné kandovanou hruškou.

Čechy a Morava 137 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ detail »

Pirohy, ruské národní jídlo

Jsou variací kynutého těsta, plněné vlastně čímkoliv.

Rusko 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, pečení detail »

Maďarská bramborová polévka

Výborná maďarská polévka se hodí také jako hlavní chod.

Maďarsko 34 Kč / porce Lenka
polévka detail »

Králík s olivami

Coniglio con olive taggiasche. Tedy králík s olivami je fantastickou pochoutkou z Italské oblasti Ligursko, kde má chov králíků velmi dlouhou tradici.

Itálie 77 Kč / porce Vítek Preiszler
nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Tygří krevety na grilované zelenině s kokosovo-limetkovým přelivem

Svěží krevety s nádechem exotiky.

Indonesie 125 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření na pánvi, restování detail »

Hovězí maso na česneku

Kousky dušeného hovězího masa přelité omáčkou s česnekem.

Čechy a Morava 46 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Caprese pomodori

Mozzarella bufala s rajčaty, pestem, olivovým olejem a trocha balsamicové redukce.

Itálie 76 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé detail »

Paprikovo-sardelové pokušení

Tento recept na papriky se sardelemi pochází až z Francie.

Francie 19 Kč / porce Lenka
studený předkrm, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Bourgogne šneci

Šneci zapečení v ulitě a zakapány bylinkovým máslem. Podáváno s citrónem a bílým pečivem.

Francie 79 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kulajda polévka, vaření Kulajda
Cheesecake dezerty, rychlé, pečení Cheesecake
Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem