Recepty dle chodu

Hlavní chod Nedělní oběd Dezerty Pasta (Těstoviny)
Polévka Grilování Studený předkrm Velké saláty
Příloha Svačina Přílohový salát Pomazánky, pěny a koktejly
Teplý předkrm Omáčka Malá chuťovka (k navození chuti na další chod) Rautové občerstvení
Dresing Dip Snídaně Degustační teplý Degustační studený
Degustační desert Pečivo Slané chuťovky Coffee break
Druhý hlavní chod

Kachní prsíčka s gratinovanými brambory

Na švestkové omáčce.

Francie 90 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Hovězí polévka se špekovými (tyrolskými) knedlíčky

Mírně nažloutlá čirá polévka, typické vůně a chuti po použitém vývaru s menšími špekovými (tyrolskými) knedlíčky. Knedlíčky jsou křehké, nesmějí...

Čechy a Morava 7 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, pečení detail »

Quiche (kyš) s porkem

Slana pita/slany kolac s porkem a slaninou

Francie 27 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, rychlé, hnětení těsta, restování, pečení detail »

Bábovka klasická

Nejoblíbenější český pečený desert, je právě bábovka. Kynutá bábovka je pracnější, ale výsledek je cítit poctivostí surovin.

Čechy a Morava 54 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení detail »

Buřtguláš de lux

Jídlo na levnou večeři je buřtguláš.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Gulášová polévka

Česká top 10 polévka. Světlá, hustší, paprikově načervenalá polévka s nakrájenými bramborami a masem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Francouzský guláš Daube

Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.

Francie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Roštěnka na paprice a mrkvi

Pokud hledáte recept na to, jak rychle připravit hovězí roštěnou s mrkví a paprikou, tak toto je recept přímo pro vás

Německo 61 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Panenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory

Degustační podoba hlavního jídla.

Evropa 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Lázeňský guláš

Kousky hovězího s jemnou smetanovou omáčkou.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Vánoční rybí polévka z kapra polévka, dietní, rychlé, restování, vaření Vánoční rybí polévka z kapra
Kohout na červeném víně Coq au vin hlavní chod, restování pro základ, dušení Kohout na červeném víně Coq au vin
Enchiladas hlavní chod, rychlé, restování, smažení-fritování Enchiladas