Recepty dle chodu

Hlavní chod Nedělní oběd Dezerty Pasta (Těstoviny)
Polévka Grilování Studený předkrm Velké saláty
Příloha Svačina Přílohový salát Pomazánky, pěny a koktejly
Teplý předkrm Omáčka Malá chuťovka (k navození chuti na další chod) Rautové občerstvení
Dresing Dip Snídaně Degustační teplý Degustační studený
Degustační desert Pečivo Slané chuťovky Coffee break
Druhý hlavní chod

Chobotničky Meditariana

Chobotničky na olivovém oleji a česneku.

Středomoří 45 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, vaření, restování detail »

Hovězí svíčková na smetaně

Typické české jídlo, které je chloubou české gastronomie už mnohu let.

Čechy a Morava 51 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, nakládání, restování, dušení detail »

Česká chřestová polévka

Smetanově nažloutlá, krémově zahoustlá polévka, mírně kořeněná, s nakrájeným chřestem.

Čechy a Morava 10 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Panna cotta

Vanilkový recept.

Itálie 8 Kč / porce Tihana78
dezerty, rychlé, ve vodní lázni detail »

Hovězí maso na česneku

Kousky dušeného hovězího masa přelité omáčkou s česnekem.

Čechy a Morava 46 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Roštěná na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek roštěné přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Jablkový závin

Nesmrtelná klasika jablkový závin a ten dělá nejlépe každá babička.

Rakousko 21 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, pečení detail »

Steak tuňáka s mangovou omáčkou a vanilkovou kaší

Tuňák v kvalitě shashimi, zásadně rare upravený, na sladké ovocné omáčce.

Mezinárodní Fusion 141 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé detail »

Hovězí steak na fazolích s kukuřicí a brambory

Pečené brambory s pikantními fazolemi a šťavnatý steak.

Mezinárodní Fusion 94 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Caesarův salát s kuřecím masem

Nejpopulárnější salát současnosti. Salát má nejspíš na svědomí restauratér Caesar Cardini, původem Ital, který provozoval restauraci v Mexiku a USA.

Severní Amerika 53 Kč / porce Vaclav Langer
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Marinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy studený předkrm, dietní, rychlé, marinování, postupy studené kuchyně Marinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy
Toulouse-Style Cassoulet hlavní chod, namočení, restování, pečení Toulouse-Style Cassoulet
Upečena Pražma královská v troubě hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření Upečena Pražma královská v troubě