Recepty dle chodu

Hlavní chod Nedělní oběd Dezerty Pasta (Těstoviny)
Polévka Grilování Studený předkrm Velké saláty
Příloha Svačina Přílohový salát Pomazánky, pěny a koktejly
Teplý předkrm Omáčka Malá chuťovka (k navození chuti na další chod) Rautové občerstvení
Dresing Dip Snídaně Degustační teplý Degustační studený
Degustační desert Pečivo Slané chuťovky Coffee break
Druhý hlavní chod

Kuřecí stehýnka v římském hrnci

Kuřecí stehýnka pečená s ovocem, mrkví a cibulí v římském hrnci.

Evropa 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce detail »

Bavorský závitek

Hovězí závitek plněný směsí z brambor, vajec, bůčku a okurek, přelitý kořeněnou hustou šťávou.

Čechy a Morava 18 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod detail »

Krkonošský guláš

Kousky dušeného hovězího, přelité červenohnědou omáčkou s žampiony a slaninou.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, vaření, restování detail »

Kuřecí špíz Saltimbocca

Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí.

Itálie 40 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení detail »

Panenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory

Degustační podoba hlavního jídla.

Evropa 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Bruschetta

Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.

Itálie 19 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pastýřská pochoutka

Pochoutka s roštěncem, kýtou, játry, žampiony a dalšími chutěmi.

Čechy a Morava 22 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Tarhoňa s provensálskou zeleninou

Slovensko-maďarská těstovina s francouzskou vůní.

Slovensko 13 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, restování, dušení detail »

Dalamánky ze starého chleba

Recept jak zpracovat starý chléb na dobré čerstvé dalamánky.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Weru
snídaně, rychlé, pečení pečiva, pečení pečiva detail »

Bouquet garni

Nebo také kytice bylinek.

Francie 3 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami hlavní chod, restování pro základ, dušení Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami
Znojemské hovězí hlavní chod, restování pro základ, dušení Znojemské hovězí