Recepty dle chodu

Hlavní chod Nedělní oběd Dezerty Pasta (Těstoviny)
Polévka Grilování Studený předkrm Velké saláty
Příloha Svačina Přílohový salát Pomazánky, pěny a koktejly
Teplý předkrm Omáčka Malá chuťovka (k navození chuti na další chod) Rautové občerstvení
Dresing Dip Snídaně Degustační teplý Degustační studený
Degustační desert Pečivo Slané chuťovky Coffee break
Druhý hlavní chod

Staropolský bigos

Směs dušeného hovězího, vepřového, klobásy se zelím, houbami a rajčaty.

Čechy a Morava 29 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Marinovaný losos B

Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.

Švédsko 86 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), dietní, rychlé, marinování detail »

Maďarský gulaš

Kousky hovězího v červenohnědé omáčce s paprikami.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Rajčatový salát v majonéze

Sladko kyselý salát s cibulí.

Evropa 12 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát Coleslaw

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 4 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Steak ze zebry

Šťavnatý krvavý steak s bramborovým pyré, ze sladkých brambor Batáta.

Afrika 160 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, vaření detail »

Bramborová polévka na kyselo

Bílá až smetanově nažloutlá hustší polévka, jemné chuti po bramborách a houbách, s plátky nakrájených brambor.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí guláš Karlovarský

Guláš Karlovarský, ale také Lázeňský guláš, zjemněný smetanou.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Houbařská polévka zalitá

Bílá až smetanově nažloutlá hustší polévka, koprové vůně a mírně nakyslé chuti s kousky brambor, hub a vajíčka.

Čechy a Morava 17 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Kuřecí závitek v plátku anglické slaniny, plněný nivou

Kuřecí prsíčko jako závitek v plátku anglické slaniny, plněný nivou, na šťouchaných bramborách.

Evropa 34 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pizza alle cipolle hlavní chod, rychlé, pečení Pizza alle cipolle
Telecí líčka na červeném víně s cipolliny hlavní chod, restování pro základ, dušení Telecí líčka na červeném víně s cipolliny
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.