Recepty dle chodu
Hovězí maso podle houbařů




Hovězí maso podle houbařů je ideálním kombinací pro milovníky hub.
Itálie 70 Kč / porceKoprová omáčka vejce





Pro někoho je koprová omáčka odpor a jiní na ni nedají dopustit.
Čechy a Morava 16 Kč / porceZákladní recept na dortový korpus



Dortový korpus, jednoduchá varianta "vše v jednom". Představuje dobrý základ pro vytvoření mnoha druhů desertů.
Evropa 4 Kč / porceSteak ze zebry





Šťavnatý krvavý steak s bramborovým pyré, ze sladkých brambor Batáta.
Afrika 160 Kč / porceGratinované brambory




Zapečené šafránové brambory ve smetaně s celerem.
Francie 14 Kč / porceTaco s kuřecím masem




Se zeleninou a studenými omáčkami.
Mexico 77 Kč / porceDaňčí kolínko na špenátové kaši





Daňčí kolínko je větší lahůdka než jehněčí, notabene s brusinkovým želé a špenátovou kaší.
Čechy a Morava 209 Kč / porceVelikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.





Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.
Evropa 68 Kč / porceBavorský závitek



Hovězí závitek plněný směsí z brambor, vajec, bůčku a okurek, přelitý kořeněnou hustou šťávou.
Čechy a Morava 18 Kč / porceNadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami





Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.
Čechy a Morava 57 Kč / porce