Degustační studený
Carpaccio z lososa





Lehce marinovaný losos podávaný ve stylu carpaccio s rukolou.
Itálie 41 Kč / porceDegustační trojkombinace





Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.
Mezinárodní Fusion 213 Kč / porceMarinovaný losos A





Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.
Švédsko 40 Kč / porcePaprikovo-sardelové pokušení



Tento recept na papriky se sardelemi pochází až z Francie.
Francie 19 Kč / porceSuši nigiri a maki




Japonské nejznámější jidlo, nigiri a maki suši.
Japonsko 70 Kč / porceTuňákový tataráček na croutes





Tuňákový tataráček na opečeném světlém toustu.
Evropa 35 Kč / porce