Hlavní chod


Halušky se zelím a slaninou

Slovenská variace na halušky. I bez brynzy jsou v tomto provedení vynikající.

Slovensko 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Hot křídla s pikantní salsou a zeleninovým wrapem

Oblíbené křidélka v chilli marinádě s tortillou plněnou salátem.

Severní Amerika 38 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, marinování, pečení detail »

Hovězí dušené v kapustě

Trochu zapomenutá česká klasika.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Karel 4 Hájek
hlavní chod, dietní, rychlé, dušení detail »

Hovězí guláš

Český klasický guláš s českým houskovým knedlíkem je hovězí guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení, restování pro základ detail »

Hovězí guláš z trouby

Klasický hovězí guláš díky přípravě v troubě propojí ještě více chutě.

Čechy a Morava 202 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, rychlé, restování, pečení detail »

Hovězí kotlíkový guláš

Výborný hovězí guláš z jednoho kotlíku

Čechy a Morava 54 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami

Dnes stále populárnější surovina, buď telecí či hovězí líčka.

Francie 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso po burgundsku

Hovězí maso po burgundsku

Evropa 77 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso podle houbařů

Hovězí maso podle houbařů je ideálním kombinací pro milovníky hub.

Itálie 70 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso se zeleninou v alobalu

Hovězí maso se zeleninou je pochoutka k lehčímu obědu nebo svačině

Evropa 25 Kč / porce Lenka
hlavní chod, dietní, restování pro základ, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zavináč hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování Zavináč
Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem. hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.
Vepřové řízečky s wasabi kaší hlavní chod, rychlé, smažení-fritování Vepřové řízečky s wasabi kaší