Hlavní chod
Chobotnice v rajčatech





Poctivá porce chobotnice v omáčce středomoří.
Chorvatsko 95 Kč / porceChobotničky Meditariana




Chobotničky na olivovém oleji a česneku.
Středomoří 45 Kč / porceChřest s bramborem a holandskou omáčkou




Chřest s holandskou omáčkou.
Německo 41 Kč / porceIrish stew - Irský guláš




Irský guláš - jeden z mnoha možných způsobů úpravy tentokrát z hovězího masa - Irish stew.
Anglie 32 Kč / porceItalské rizoto s chřestem




Jednoduché vaření je také Ialské rizoto s chřestem. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.
Itálie 60 Kč / porceItalské rizoto s krevetami a chobtničkama





Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.
Itálie 62 Kč / porceJelení svíčková (steak) na švestkové omáčce a kaštanovým pyré





Steak z jelení svíčkové se špekovým knedlíkem s chutí a vůní kaštanů.
Čechy a Morava 149 Kč / porceKachní prsíčka plněná sušenou švestkou, ořechy a zelím





Na brusinkové omáčce.
Čechy a Morava 86 Kč / porceKachní prsíčka s gratinovanými brambory




Na švestkové omáčce.
Francie 90 Kč / porceKančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.





Tři druhy masa na ovocném chlebu celerovém pyré a gratinovaným bramborem, doplněné kandovanou hruškou.
Čechy a Morava 137 Kč / porce