Hlavní chod


Chobotnice v rajčatech

Poctivá porce chobotnice v omáčce středomoří.

Chorvatsko 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Chobotničky Meditariana

Chobotničky na olivovém oleji a česneku.

Středomoří 45 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, vaření, restování detail »

Chřest s bramborem a holandskou omáčkou

Chřest s holandskou omáčkou.

Německo 41 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, blanšírování, ve vodní lázni detail »

Irish stew - Irský guláš

Irský guláš - jeden z mnoha možných způsobů úpravy tentokrát z hovězího masa - Irish stew.

Anglie 32 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Italské rizoto s chřestem

Jednoduché vaření je také Ialské rizoto s chřestem. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 60 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, příprava rizota detail »

Italské rizoto s krevetami a chobtničkama

Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Jelení svíčková (steak) na švestkové omáčce a kaštanovým pyré

Steak z jelení svíčkové se špekovým knedlíkem s chutí a vůní kaštanů.

Čechy a Morava 149 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, marinování, vaření, pečení detail »

Kachní prsíčka plněná sušenou švestkou, ořechy a zelím

Na brusinkové omáčce.

Čechy a Morava 86 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Kachní prsíčka s gratinovanými brambory

Na švestkové omáčce.

Francie 90 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.

Tři druhy masa na ovocném chlebu celerovém pyré a gratinovaným bramborem, doplněné kandovanou hruškou.

Čechy a Morava 137 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Koprová omáčka vejce hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření Koprová omáčka vejce
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce