Malá chuťovka (k navození chuti na další chod)


Malé chuťovky crostini či snacky

Malé snacky nebo crostini, chuťovky které mohou být ideální formou k navození chuti na hlavní jídlo, ale mohou být také výbornou volbou malého...

Itálie 68 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Marinovaný losos B

Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.

Švédsko 86 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), dietní, rychlé, marinování detail »

Mini pizzy

Výtečný recept na osm mini pizz s rucolou a parmskou šunkou.

Itálie 12 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod) detail »

Nakládané cibulky se sherry

Cibulky se sherry jsou neobvyklým, ale chutným pokrmem ze Španělska.

Španělsko 46 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Pastýřský salát pikant

Lehký pikantní pastýřský salát s dressingem.

Turecko 38 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pikantní ryba marinovaná v limetkové šťávě

Marinovaná ryba, která je nakládaná v limetkové šťávě.

Mexico 63 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Plněné taštičky Argentina

Taštičky jsou plněné masem a rozinkami.

Argentina 11 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), vaření, pečení detail »

Salát s chlebovou plackou

Netradiční volba salátu s chlebovými krutony, která Vás obohatí o nové chutě.

Asie 25 Kč / porce Lenka
studený předkrm, dát do chladu, postupy studené kuchyně detail »

Salát s polníčkem, vlašskými ořechy a slaninou

Salát s polníčkem, vlašskými ořechy a slaninou, který může posloužit jako výborná lehká večeře.

Rakousko 23 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod) detail »

Suši

Jako korunu japonského kuchařského umění označujeme suši.

Japonsko 96 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), pošírování, postupy studené kuchyně detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Tomatová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Tomatová polévka
Francouzský guláš Daube hlavní chod, restování pro základ, dušení Francouzský guláš  Daube
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně