Malá chuťovka (k navození chuti na další chod)


Malé chuťovky crostini či snacky

Malé snacky nebo crostini, chuťovky které mohou být ideální formou k navození chuti na hlavní jídlo, ale mohou být také výbornou volbou malého...

Itálie 68 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Marinovaný losos B

Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.

Švédsko 86 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), dietní, rychlé, marinování detail »

Mini pizzy

Výtečný recept na osm mini pizz s rucolou a parmskou šunkou.

Itálie 12 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod) detail »

Nakládané cibulky se sherry

Cibulky se sherry jsou neobvyklým, ale chutným pokrmem ze Španělska.

Španělsko 46 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Pastýřský salát pikant

Lehký pikantní pastýřský salát s dressingem.

Turecko 38 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pikantní ryba marinovaná v limetkové šťávě

Marinovaná ryba, která je nakládaná v limetkové šťávě.

Mexico 63 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Plněné taštičky Argentina

Taštičky jsou plněné masem a rozinkami.

Argentina 11 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), vaření, pečení detail »

Salát s chlebovou plackou

Netradiční volba salátu s chlebovými krutony, která Vás obohatí o nové chutě.

Asie 25 Kč / porce Lenka
studený předkrm, dát do chladu, postupy studené kuchyně detail »

Salát s polníčkem, vlašskými ořechy a slaninou

Salát s polníčkem, vlašskými ořechy a slaninou, který může posloužit jako výborná lehká večeře.

Rakousko 23 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod) detail »

Suši

Jako korunu japonského kuchařského umění označujeme suši.

Japonsko 96 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), pošírování, postupy studené kuchyně detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí ragů s houbami a brokolicí hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení Hovězí ragů s houbami a brokolicí