Omáčka


Demi glace

Omáčka, ale také velmi silný vyredukovaný vývar, to je demi glace. Je tím nejzákladnějším základem každé profesionální kuchyně.

Francie 12 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, pečení, vaření, redukování detail »

Holandská omáčka

Holandská omáčka.

Francie 6 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, ve vodní lázni detail »

Houbová omáčka

Houbová omáčka má mnoho podob a my se pokusíme si jich pár rozkrýt.

Evropa 43 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Lombo omáčka

Něco jako univerzální omáčka pro asijskou kuchyni.

Vietnam 13 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, vaření detail »

Omáčka rouille

Omáčka rouille je vlastně česneková majonéza se šafránem

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé detail »

Pepřová omáčka

Omáčka hlavně pro minutkovou kuchyni.

Evropa 11 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, vaření detail »

Ragú alla Bolognese

Základní italská omáčka z mletého masa pro těstoviny.

Itálie 30 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Rajská omáčka

Velmi oblíbená rajská omáčka. V Čechách je rajská omáčka fenoménem jako svíčková omáčka. Tak pojďme na ní.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Vaclav Langer
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Sýrová omáčka quatro formaggi

Omáčka čtyř sýrů, je velkou paletou variant provedení, i když ta rádoby pravá Italská je možná jedna.

Itálie 18 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, vaření detail »

Hořčičná omáčka

Smetanová hořčičná omáčka.

Evropa 12 Kč / porce Miroslav Č.
omáčka, rychlé, vaření detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Rajská omáčka omáčka, restování pro základ, vaření Rajská omáčka
Demi glace omáčka, pečení, vaření, redukování Demi glace