Polévka


Bramborová polévka

Bramboračka je světlá polévka s brambor, hub a zeleniny, ale bramborová polévka muže být i velmi prostá na suroviny.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Vítek Preiszler
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Bramborová polévka s houbami

Bramboračka je světlá polévka s houbami, bramborem a zeleninou.

Čechy a Morava 11 Kč / porce Vítek Preiszler
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Bujabéza -Bouillabaissa

Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille

Francie 164 Kč / porce Mirek 0777
polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba

Clam chowder ze San Francisca, je rybí polévka ze škeblí a smetany podávaná v bochníku chlebu.

Severní Amerika 34 Kč / porce Mirek 0777
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Francouzská cibulová polévka

Cibulačka je pro labužníky. Holt kupte láhev bílého portského a pochopíte jednoduchost a kvalitu surovin.

Francie 22 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování detail »

Gazpacho

Andaluská ledová zeleninová polévka.

Španělsko 8 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Gulášová polévka

Česká top 10 polévka. Světlá, hustší, paprikově načervenalá polévka s nakrájenými bramborami a masem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Hovězí polévka s játrovou rýží, noky nebo knedlíčky

Čirá, mírně nažloutlá polévka typické vůně a chuti, hlavně po játrové vložce. Játrová vložka je přiměřeně kořeněná /nesmí být rozvařená, ani tuhá/.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hráškový krém s krutony

Oblíbená nejen česká polévka s opečenou houskou na másle.

Čechy a Morava 9 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Krkonošské kyselo

Krkonošské kyselo je klasická regionální lahůdka

Čechy a Morava 30 Kč / porce Alena Hálová
polévka, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone
Gazpacho studený předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně Gazpacho
Bujabéza -Bouillabaissa polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně Bujabéza -Bouillabaissa