Slané chuťovky


Bruschetta

Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.

Itálie 19 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Dalamánky ze starého chleba

Recept jak zpracovat starý chléb na dobré čerstvé dalamánky.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Weru
snídaně, rychlé, pečení pečiva, pečení pečiva detail »

Empanadas

Taštičky s masem a rozinkami.

Argentina 4 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí

Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.

Čechy a Morava 53 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, marinování detail »

Paprikovo-sardelové pokušení

Tento recept na papriky se sardelemi pochází až z Francie.

Francie 19 Kč / porce Lenka
studený předkrm, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Plněné trojhránky

Pokrm pochází až z Tuniska, zde se tyto trojhránky objevují na všech tržištích.

Tunis 14 Kč / porce Lenka
teplý předkrm, restování, smažení-fritování detail »

Sýrové polštářky do krémových polévek

Úžasná vložka do bílé česnečky, bílé cibulačky, ale nejen do nich.

Evropa 2 Kč / porce Mirek 0777
slané chuťovky, rychlé, smažení-fritování detail »

Tapas se sledi

Španělská chuťovka.

Španělsko 12 Kč / porce Mirek 0777
slané chuťovky, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Vaječná tortilla s chorizem

Tortilla je v celém Španělsku nabízena k vínu nebo sherry, jako Tapas. Zde ochutnáme bramborovo-vaječnou tortillu.

Španělsko 50 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí studený předkrm, rychlé, marinování Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí
Empanadas teplý předkrm, rychlé, pečení Empanadas