Teplý předkrm


Acaraje

Slavný brazilský (african) smažený cookie s omáčkami, to je Acaraje.

Brazílie 27 Kč / porce Miroslav Č.
teplý předkrm, smažení-fritování detail »

Arabský smažený falafel s cizrny a fazolí

Klasický falafel s cizrny obohatíme černými fazolemi.

Saudská Arabie 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, namočení, vaření, smažení-fritování detail »

Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Bourgogne šneci

Šneci zapečení v ulitě a zakapány bylinkovým máslem. Podáváno s citrónem a bílým pečivem.

Francie 79 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Bramborové lodičky s česnekovým dipem

Plněná vydlabaná brambora s česnekovou náplní.

Evropa 24 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, pečení detail »

Bruschetta

Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.

Itálie 19 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Burritos

Opečená tortilla s masovou náplní. Klasické mexické levné jídlo.

Mexico 46 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření, smažení-fritování detail »

Cannelloni se špenátem a ricottou s rajčatovou omáčkou

Italská těstovina cannelloni, chcete-li kanelony je předurčena k plnění. To je jeden z nejoblíbenějších receptů, tedy se špenátem a rajčatovou...

Itálie 55 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře, vaření detail »

Cassoulet

Cassoulet.

Francie 60 Kč / porce Jan Matějka
teplý předkrm, vaření, pečení detail »

Černé sépiové risotto s krevetovou omáčkou

Rizoto z rýže Arborio.

Mezinárodní Fusion 103 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Burritos hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření Burritos
Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku teplý předkrm, rychlé, smažení-fritování, redukování, vaření Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku