Teplý předkrm
Dochucený hovězí tataráček




Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.
Čechy a Morava 69 Kč / porceDušené divoké houby na česnekovém másle




S grilovanou bagetou a černým lanýžem. Bašta pro houbové labužníky.
Francie 100 Kč / porceDýňové rizoto s rozmarýnem




Americká inovace italského rizota. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.
Itálie 34 Kč / porceEnchiladas





Mexické zapečené tortilly, ale trochu jinak.
Mexico 45 Kč / porceFilet candáta na citrónové omáčce





Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.
Čechy a Morava 63 Kč / porceGratinované brambory




Zapečené šafránové brambory ve smetaně s celerem.
Francie 14 Kč / porcegrilovaná kreveta Saint Jacques na rozmarýné jehle s rizotem




Italské rizoto s krevetou
Itálie 50 Kč / porceHovězí tataráček




Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.
Čechy a Morava 65 Kč / porceChobotnice v rajčatech





Poctivá porce chobotnice v omáčce středomoří.
Chorvatsko 95 Kč / porce