Teplý předkrm


Dochucený hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 69 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Dušené divoké houby na česnekovém másle

S grilovanou bagetou a černým lanýžem. Bašta pro houbové labužníky.

Francie 100 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, restování, dušení, restování detail »

Dýňové rizoto s rozmarýnem

Americká inovace italského rizota. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 34 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, vaření detail »

Empanadas

Taštičky s masem a rozinkami.

Argentina 4 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Enchiladas

Mexické zapečené tortilly, ale trochu jinak.

Mexico 45 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, smažení-fritování detail »

Filet candáta na citrónové omáčce

Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.

Čechy a Morava 63 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Gratinované brambory

Zapečené šafránové brambory ve smetaně s celerem.

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, pečení, gratinování, z jednoho hrnce detail »

grilovaná kreveta Saint Jacques na rozmarýné jehle s rizotem

Italské rizoto s krevetou

Itálie 50 Kč / porce Vaclav Langer
teplý předkrm, rychlé, restování detail »

Hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 65 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Chobotnice v rajčatech

Poctivá porce chobotnice v omáčce středomoří.

Chorvatsko 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pizza alle cipolle hlavní chod, rychlé, pečení Pizza alle cipolle
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.