Jan Matějka


Cassoulet

Cassoulet.

Francie 60 Kč / porce Jan Matějka
teplý předkrm, vaření, pečení detail »

Croque monsieur a Croque madame

Croque monsieur a Croque madame, je skvělá snídaně či brunch s vůní francouzského bistra.

Francie 26 Kč / porce Jan Matějka
snídaně, rychlé, gratinování detail »

Jablečný Tarte - Tatin

Jablečný Tarte - Tatin.

Francie 20 Kč / porce Jan Matějka
dezerty, rychlé, pečení detail »

Bramborové fondáty

Bramborové fondáty, příloha

Evropa 18 Kč / porce Jan Matějka
příloha, rychlé, vaření na pánvi detail »

Karamelový beránek s ořechy

Karamelový beránek s ořechy.

Čechy a Morava 215 Kč / porce Jan Matějka
dezerty, rychlé, pečení detail »

Králík s nádivkou

Králík s nádivkou

Čechy a Morava 124 Kč / porce Jan Matějka
nedělní oběd, rychlé, pečení detail »

La Tarte Flambée

La Tarte Flambée.

Francie 32 Kč / porce Jan Matějka
příloha, rychlé, pečení detail »

Roládka z vepřového kolena

Pivní omáčka k roládě z vepřového kolínka, prostě ideální kombinace.

Evropa 112 Kč / porce Jan Matějka
hlavní chod detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Králík s nádivkou nedělní oběd, rychlé, pečení Králík s nádivkou
Jablečný Tarte - Tatin dezerty, rychlé, pečení Jablečný Tarte - Tatin