Vaclav Langer


Čerstvé ústřice podávané s citrónem a rukolou

Pro mnohé lahodný nepřekonatelný zážitek, pro druhou polovinu přesný opak.

Evropa 118 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, bez úpravy, postupy studené kuchyně detail »

Domácí aspik s vepřovým a kuřecím masem

Aspik obohacený zeleninou a drůbežími droby.

Německo 11 Kč / porce Vaclav Langer
studený předkrm, rychlé, vaření detail »

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s bílou rýží je Malajsijský jídlo

Malajsie 78 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Dušené hovězí se zeleninou ve vlastní šťávě

Hovězí se zeleninou ve šťávě a vývaru.

Anglie 30 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Dušené jehněčí v bramborách

Lancashire Hotpot je britské dušené jehněčí maso se zeleninou a bramborem.

Anglie 61 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, pečení detail »

Dýňové rizoto s rozmarýnem

Americká inovace italského rizota. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 34 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, vaření detail »

Fajitas

Jídlo patřící do Tex-mex kuchyně je Fajita

Mexico 73 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Filé z mořského vlka s baby zeleninou

na pomerančově-šafránovém másle

Středomoří 162 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Filet candáta na citrónové omáčce

Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.

Čechy a Morava 63 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Francouzská cibulová polévka

Cibulačka je pro labužníky. Holt kupte láhev bílého portského a pochopíte jednoduchost a kvalitu surovin.

Francie 22 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně
Fajitas hlavní chod, dietní, rychlé, grilování Fajitas
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce