Vaclav Langer


Hovězí steak na fazolích s kukuřicí a brambory

Pečené brambory s pikantními fazolemi a šťavnatý steak.

Mezinárodní Fusion 94 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině

Zapečené hovězí v plátku slaniny s houbami v listovém těstě, to je Hovězí Wellington.

Anglie 75 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení detail »

Hráškový krém s krutony

Oblíbená nejen česká polévka s opečenou houskou na másle.

Čechy a Morava 9 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Cheeseburger

Nejžádanější burger na světě Je? .... Cheeseburger.burge

Severní Amerika 50 Kč / porce Vaclav Langer
grilování, rychlé, grilování detail »

Chilli con carne

Hovězí maso v pikantní omáčce a fazolích prostě klasika :) chilli con carne

USA 66 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, restování pro základ, vaření detail »

Italské rizoto s chřestem

Jednoduché vaření je také Ialské rizoto s chřestem. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 60 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, příprava rizota detail »

Italské rizoto s krevetami a chobtničkama

Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Jablkový závin

Český nebo německý ? je nesmrtelný desert jablkový závin, i když ho mají i jinde po světě :)

Německo 10 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení pečiva detail »

Karbanátky s bylinkami v rajčatové omáčce

Vzdušné karbanátky pečené v zelenině a v loupaných rajčatech.

Evropa 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Koprová omáčka vejce

Pro někoho je koprová omáčka odpor a jiní na ni nedají dopustit.

Čechy a Morava 16 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Francouzský guláš Daube hlavní chod, restování pro základ, dušení Francouzský guláš  Daube
Hovězí rolka s pečeným bramborem hlavní chod, pečení, pečení Hovězí rolka s pečeným bramborem
Francouzská cibulová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování Francouzská cibulová polévka