Helena Preiszlerová


Gulášová polévka

Česká top 10 polévka. Světlá, hustší, paprikově načervenalá polévka s nakrájenými bramborami a masem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Hovězí polévka s játrovou rýží, noky nebo knedlíčky

Čirá, mírně nažloutlá polévka typické vůně a chuti, hlavně po játrové vložce. Játrová vložka je přiměřeně kořeněná /nesmí být rozvařená, ani tuhá/.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Bramborová polévka na kyselo

Bílá až smetanově nažloutlá hustší polévka, jemné chuti po bramborách a houbách, s plátky nakrájených brambor.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Bramborová polévka s paprikou

Světlá polévka s paprikou, mírně zahoustlá, typické vůně a chuti, s vložkou brambor.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Celerová polévka

Smetanově krémová zahoustlá polévka, typické celerové vůně a chuti.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření detail »

Česká čočková polévka

Hustší, nahnědlá polévka typické vůně a chuti s uvařenou čočkou.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření detail »

Česká chřestová polévka

Smetanově nažloutlá, krémově zahoustlá polévka, mírně kořeněná, s nakrájeným chřestem.

Čechy a Morava 10 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Česká zelná polévka

Bílá až smetanové nažloutlá hustší polévka, typické vůně a chuti po kysaném zelí a bramborách.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka detail »

Česneková polévka s brambory

Čirá, mírně nažloutlá polévka s vůní a ostřejší chutí česneku a brambor.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka detail »

Čočková kyselá polévka s brambory

Světle hnědá, krémově zahoustlá polévka, plná vůně z čočky a čočkové chuti s kostičkami nakrájených brambor.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem
Francouzská cibulová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování Francouzská cibulová polévka