Recepty dle ledničky

Chci vařit z těchto surovin

Suroviny zadávejte jednu po druhé. Po každé přidané surovině se vyhledají odpovídající recepty.
Začněte psát, pak vyberte z nabídnutých možností, nebo jen odentrujte např. "kuře".
Nepřežeňte to! Vyhledané recepty budou muset obsahovat VŠECHNY zadané suroviny.

1. surovina:
2. surovina:
Abecedně Nejčastěji zobrazované

Daňčí kolínko na špenátové kaši

Daňčí kolínko je větší lahůdka než jehněčí, notabene s brusinkovým želé a špenátovou kaší.

Čechy a Morava 209 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, marinování, pečení detail »

Zvěřinový guláš na višňovém víně

Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem

Čechy a Morava 89 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Kachní prsíčka s gratinovanými brambory

Na švestkové omáčce.

Francie 90 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Kachní prsíčka plněná sušenou švestkou, ořechy a zelím

Na brusinkové omáčce.

Čechy a Morava 86 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.

Tři druhy masa na ovocném chlebu celerovém pyré a gratinovaným bramborem, doplněné kandovanou hruškou.

Čechy a Morava 137 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ detail »

Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos

Český kanec ve steakové úpravě v pikantním sladkém glaze.

Mezinárodní Fusion 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, smažení-fritování detail »

Vepřová vánoční šunka s brusinkami a balzamikovým octem

Grilování

Rakousko 83 Kč / porce vasekm
grilování, grilování detail »

Cheesecake

Americký dort je stálicí i v Evropě.

USA 22 Kč / porce Anna Melicharová
dezerty, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Čokoládovo lanýžový dort dezerty, pečení, ve vodní lázni Čokoládovo lanýžový dort
Carpaccio z lososa studený předkrm, dietní, rychlé, marinování Carpaccio z lososa
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.