Recepty dle ledničky

Chci vařit z těchto surovin

Suroviny zadávejte jednu po druhé. Po každé přidané surovině se vyhledají odpovídající recepty.
Začněte psát, pak vyberte z nabídnutých možností, nebo jen odentrujte např. "kuře".
Nepřežeňte to! Vyhledané recepty budou muset obsahovat VŠECHNY zadané suroviny.

1. surovina:
2. surovina:
Abecedně Nejčastěji zobrazované

Kantonské kuře

Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.

Čína 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, smažení-fritování detail »

Čínské kuřecí se sladkokyselou omáčkou

Kuřecí prsíčka v lehce pikantním lombu.

Čína 37 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, wok detail »

Kohout na červeném víně Coq au vin

Nazýváme také kohout po Burgundsku kohout na víně, neboť jeho příprava je opravdu stejná jako hovězí po Burgundsku.

Francie 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Thajská pánev s jasmínovou rýží

Velmi pikantní provedení směsi zeleniny a plátků masa.

Thajsko 44 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, wok detail »

Lombo omáčka

Něco jako univerzální omáčka pro asijskou kuchyni.

Vietnam 13 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, vaření detail »

Krevetový salát s kuskusem

Krevety, rukola a kuskus v kokosovém mléku.

Mezinárodní Fusion 50 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně detail »

Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku

Sladkokyselá glazura a šťavnatá křepelčí stehýnka.

Mezinárodní Fusion 158 Kč / porce Vaclav Langer
teplý předkrm, rychlé, smažení-fritování, redukování, vaření detail »

Hot křídla s pikantní salsou a zeleninovým wrapem

Oblíbené křidélka v chilli marinádě s tortillou plněnou salátem.

Severní Amerika 38 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, marinování, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Daňčí kolínko na špenátové kaši nedělní oběd, marinování, pečení Daňčí kolínko na špenátové kaši
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami
Tiramisu dezerty, rychlé, šlehání, cukrářské postupy, dát do chladu Tiramisu