Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Acaraje

Slavný brazilský (african) smažený cookie s omáčkami, to je Acaraje.

Brazílie 27 Kč / porce Miroslav Č.
teplý předkrm, smažení-fritování detail »

Ala Mexický guláš

Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Americký sendvič

Americký sendvič je považovaný za mezinárodní rychlé občerstvení.

USA 43 Kč / porce Lenka
svačina, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Ananasové ravioly plněné tvarohem s madagaskarskou vanilkou s redukcí červeného vína a lesního ovoce

Ananasové ravioly jsou lehká a sladká tečka na závěr každého menu.

Evropa 19 Kč / porce Jiří Novák
dezerty, rychlé, šlehání, redukování detail »

Arabský smažený falafel s cizrny a fazolí

Klasický falafel s cizrny obohatíme černými fazolemi.

Saudská Arabie 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, namočení, vaření, smažení-fritování detail »

Azu po tatarsku

Dušené hovězí nakrájené na nudličky v téměř červené omáčce se sterilovanými okurkami.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Babiččina vánočka

Pletená vánoční (pomlázka), aneb poctivá máslová vánočka z osmy copů.

Čechy a Morava 48 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, pečení detail »

Bábovka klasická

Nejoblíbenější český pečený desert, je právě bábovka. Kynutá bábovka je pracnější, ale výsledek je cítit poctivostí surovin.

Čechy a Morava 54 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení detail »

Baby kuřátko plněné parmskou šunkou

Baby kuře se žampiony portobello a provensálskou kaší.

Mezinárodní Fusion 132 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření detail »

Bavorská roštěná

Plněná roštěná, přelitá hustou omáčkou.

Čechy a Morava 15 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zavináč hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování Zavináč
Sacher dort originál dezerty, ve vodní lázni, pečení Sacher dort originál
Pečené plněné brambory mletým masem nedělní oběd, rychlé, pečení Pečené plněné brambory mletým masem