Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Zvěřinový guláš na višňovém víně

Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem

Čechy a Morava 89 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Znojemský guláš

Kousky šťavnatého masa v kořeněné červenohnědé omáčce s kousky nakládaných okurek.

Čechy a Morava 25 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování, dušení detail »

Znojemské hovězí

Hovězí se sterilovanou okurkou.

Čechy a Morava 34 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Znojemská roštěná

Plátek hovězího přelitý nahědlou omáčkou s kousky okurek.

Čechy a Morava 42 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Zelná bílá polévka s klobásou

Světlá zelňačka se zeleninou a klobásou

Čechy a Morava 12 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, bez úpravy detail »

Zeleninový vývar základní

Čirý zeleninový vývar i pro dochucování jiných jídel.

Čechy a Morava 2 Kč / porce Mirek 0777
polévka, dietní, rychlé, vaření detail »

Zavináč

Česká hospodská klasika k pivu.

Čechy a Morava 21 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Základní recept na dortový korpus

Dortový korpus, jednoduchá varianta "vše v jednom". Představuje dobrý základ pro vytvoření mnoha druhů desertů.

Evropa 4 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, pečení detail »

Základní piškotové těsto

Základní piškotové těsto

Čechy a Morava 11 Kč / porce Alena Hálová
dezerty, rychlé, mixování, pečení detail »

Vývar hovězí základní

Čistý vývar z morkových kostí a zeleniny.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Zdeněk
polévka, dietní, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Velikonoční telecí roláda hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda
BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle hlavní chod, dietní, rychlé, marinování, grilování BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle
Enchiladas hlavní chod, rychlé, restování, smažení-fritování Enchiladas