Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Bourgogne šneci

Šneci zapečení v ulitě a zakapány bylinkovým máslem. Podáváno s citrónem a bílým pečivem.

Francie 79 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Bramborák a bramboráčky

Český lidový nesmrtelný bramborový pokrm. Bramboráčky.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, smažení-fritování detail »

Bramborová polévka

Bramboračka je světlá polévka s brambor, hub a zeleniny, ale bramborová polévka muže být i velmi prostá na suroviny.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Vítek Preiszler
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Bramborová polévka s houbami

Bramboračka je světlá polévka s houbami, bramborem a zeleninou.

Čechy a Morava 11 Kč / porce Vítek Preiszler
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Bramborové knedlíky

Na plátky krájené bramborové knedlíky.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření v páře detail »

Bramborové lodičky s česnekovým dipem

Plněná vydlabaná brambora s česnekovou náplní.

Evropa 24 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, pečení detail »

Bramborové placky

Nastrouhané vařené a syrové brambory s trochou mouky a vajec.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, smažení-fritování detail »

Bramborový salát

Nejpopulárnější příloha v Čechách.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, bez úpravy detail »

Bratislavský guláš

Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Brazilský Feijoada s rýží a farofa

Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...

Brazílie 77 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Krkonošské kyselo polévka, rychlé, vaření Krkonošské kyselo
Salát Coleslaw přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw
Mořský vlk s pečenými brambůrkami a celerem hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, pečení Mořský vlk s pečenými brambůrkami a celerem