Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Holandská omáčka

Holandská omáčka.

Francie 6 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, ve vodní lázni detail »

Hot křídla s pikantní salsou a zeleninovým wrapem

Oblíbené křidélka v chilli marinádě s tortillou plněnou salátem.

Severní Amerika 38 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, marinování, pečení detail »

Houbová omáčka

Houbová omáčka má mnoho podob a my se pokusíme si jich pár rozkrýt.

Evropa 43 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Houskové kynuté knedlíky

... dívka se nemá vdát dřív, než umí uvařit kulaté české knedlíky z kynutého těsta. Naše česká podoba je jedinečná díky M.D.Rettigové.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Hovězí dušené v kapustě

Trochu zapomenutá česká klasika.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Karel 4 Hájek
hlavní chod, dietní, rychlé, dušení detail »

Hovězí guláš

Český klasický guláš s českým houskovým knedlíkem je hovězí guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení, restování pro základ detail »

Hovězí guláš z trouby

Klasický hovězí guláš díky přípravě v troubě propojí ještě více chutě.

Čechy a Morava 202 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, rychlé, restování, pečení detail »

Hovězí kotlíkový guláš

Výborný hovězí guláš z jednoho kotlíku

Čechy a Morava 54 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami

Dnes stále populárnější surovina, buď telecí či hovězí líčka.

Francie 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso po burgundsku

Hovězí maso po burgundsku

Evropa 77 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Burritos hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření Burritos
Lasagne bolognese hlavní chod, pečení Lasagne bolognese
Telecí líčka na červeném víně s cipolliny hlavní chod, restování pro základ, dušení Telecí líčka na červeném víně s cipolliny