Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Bavorský závitek

Hovězí závitek plněný směsí z brambor, vajec, bůčku a okurek, přelitý kořeněnou hustou šťávou.

Čechy a Morava 18 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod detail »

Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle

Marinovaná kuřecí srdíčka na špízu s rajčatovým salátem a koriandrem.

USA 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, marinování, grilování detail »

Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí

Lahodný steak s mangovou omáčkou, smetanovými bramborami a ovocnou omáčkou z manga.

Mezinárodní Fusion 187 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování detail »

Beefsteak na hořčičných tagliatelích

Kvalitní steak s pikantní dijonskou omáčkou v tagliatelích.

Itálie 128 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Beefsteak Pancheta se špenátovými bramborami a rajčaty

Hovězí steak zabalený v italském špeku s hořčicovou omáčkou.

Evropa 169 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Běloruské bramborové placky

Brambory a houby, velmi tradiční běloruská kombinace.

Bělorusko 33 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování detail »

Bílé klobásy, zelí, brambor

Německý pokrm, který zlidověl i u nás.

Německo 28 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Bílý chřest se šunkou a bramborem

Německý oblíbený chřest nám nesmí přebít žádná výrazná ingredience.

Německo 41 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Bohdalovský závitek

Plněný hovězí závitek zelím a párkem, přelitý řidší tmavočervenou omáčkou, je Bohdalovský hovězí závitek

Čechy a Morava 20 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Chléb český domácí příloha, rychlé, hnětení těsta, pečení pečiva, bez úpravy Chléb český domácí
Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží
Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty hlavní chod, dietní, rychlé, grilování Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty