Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 65 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Toulouse-Style Cassoulet

Cassoulet a chceteli casoulet nemá originál, protože jeho variace jsou i ve Francii veliké.

Francie 65 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, namočení, restování, pečení detail »

Vepřová pečeně s cannelloni

Špenátové cannelloni plněné ricottou s pomalu pečenou plecí a paprikovém puré.

Itálie 64 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, dietní, rychlé, pečení, restování pro základ detail »

Filet candáta na citrónové omáčce

Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.

Čechy a Morava 63 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Pikantní ryba marinovaná v limetkové šťávě

Marinovaná ryba, která je nakládaná v limetkové šťávě.

Mexico 63 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Roláda z kachních stehýnek plněná červenou řepou a zelím s provensálskou tarhoňou

Na šípkovém demi glace.

Mezinárodní Fusion 63 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Francouzský guláš Daube

Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.

Francie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Italské rizoto s krevetami a chobtničkama

Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Telecí játra s jablky, jarní cibulkou a čatný z lesních plodů

Krátce restovaná játra s grilovanými plátky jablka.

Francie 62 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, grilování detail »

Fusili s tuňákem

Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella

Itálie 61 Kč / porce Vaclav Langer
pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí
Hovězí na houbách hlavní chod, dietní, vaření Hovězí na houbách
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone