Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Beefsteak na hořčičných tagliatelích

Kvalitní steak s pikantní dijonskou omáčkou v tagliatelích.

Itálie 128 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Tygří krevety na grilované zelenině s kokosovo-limetkovým přelivem

Svěží krevety s nádechem exotiky.

Indonesie 125 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření na pánvi, restování detail »

Králík s nádivkou

Králík s nádivkou

Čechy a Morava 124 Kč / porce Jan Matějka
nedělní oběd, rychlé, pečení detail »

Tuňákový steak v sezamu

Maso z tuňáka v kvalitě shushimi je dobré nejen pro suši, ale pro krásně růžový steak.

Mezinárodní Fusion 122 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Čerstvé ústřice podávané s citrónem a rukolou

Pro mnohé lahodný nepřekonatelný zážitek, pro druhou polovinu přesný opak.

Evropa 118 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, bez úpravy, postupy studené kuchyně detail »

Křepelky na portském s vanilkovou kaší

Dvě křepelky plněné mandlovou nádivkou.

Francie 116 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou

S rukolou a marinovanou paprikou.

Evropa 114 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, dietní, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Roládka z vepřového kolena

Pivní omáčka k roládě z vepřového kolínka, prostě ideální kombinace.

Evropa 112 Kč / porce Jan Matějka
hlavní chod detail »

Hovězí na koprové omáčce

Koprová omáčka patří mezi české stálice.

Čechy a Morava 110 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, vaření detail »

Hovězí Wellington

Šál hovězího s lískovými oříšky, pečený v listovém těstě.

Anglie 109 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Toulouse-Style Cassoulet hlavní chod, namočení, restování, pečení Toulouse-Style Cassoulet
Enchiladas hlavní chod, rychlé, restování, smažení-fritování Enchiladas
Chilli con carne hlavní chod, dietní, restování pro základ, vaření Chilli con carne