Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Rib eye steak na pepřové omáčce

S americkými bramborami zdobený smaženou mrkví.

USA 108 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování detail »

Plněné přírodní řízky

Řízky plněné šunkou a sýrem tak jako je známe z restaurace můžu doporučit všem.

Evropa 107 Kč / porce Lenka
hlavní chod detail »

Husí roláda se špekovým knedlíkem

Vykoštěná husa plněná zelím a ořechy, ve formě rolády.

Čechy a Morava 105 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Telecí líčka na víně

Telecí líčka jsou na vzestupu popularity, jsou jednoduché a luxusní zároveň.

Čechy a Morava 104 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Černé sépiové risotto s krevetovou omáčkou

Rizoto z rýže Arborio.

Mezinárodní Fusion 103 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Dušené divoké houby na česnekovém másle

S grilovanou bagetou a černým lanýžem. Bašta pro houbové labužníky.

Francie 100 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, restování, dušení, restování detail »

Vepřové maso se zelenými fazolkami a s rajčaty

Vepřové maso se zelenými fazolkami a s rajčaty je odzkoušený recept. Doporučila bych ho i jako svátečnější pokrm. Vhodnou přílohou jsou hranolky,...

Evropa 99 Kč / porce Lenka
nedělní oběd detail »

Kváskový chléb

Domácí chléb kváskový

Čechy a Morava 98 Kč / porce Blanka Hradkova
pečivo detail »

Filet candáta na másle s kukuřičným klasem

Nejkvalitnější rybička v Čechách s nejednoduší úpravou.

Čechy a Morava 98 Kč / porce Petr Hout
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Suši

Jako korunu japonského kuchařského umění označujeme suši.

Japonsko 96 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), pošírování, postupy studené kuchyně detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Daňčí kolínko na špenátové kaši nedělní oběd, marinování, pečení Daňčí kolínko na špenátové kaši
Omáčka rouille omáčka, rychlé Omáčka rouille