Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Chobotnice v rajčatech

Poctivá porce chobotnice v omáčce středomoří.

Chorvatsko 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Cordon bleu, také nesprávně psané Gordon blue

Slavný francouzský recept smažené kapsy z telecího masa, ementálu a kvalitní vepřové šunky.

Francie 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Losos na ratatouille

Filet lososa na teplé zelenině s provensálskými bylinkami.

Francie 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Hovězí steak na fazolích s kukuřicí a brambory

Pečené brambory s pikantními fazolemi a šťavnatý steak.

Mezinárodní Fusion 94 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Kachní prsíčka s gratinovanými brambory

Na švestkové omáčce.

Francie 90 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Zvěřinový guláš na višňovém víně

Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem

Čechy a Morava 89 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Pečené koleno

Křupavá kůrčička a šťavnaté masíčko, prostě vepřová mňamka „pečené kolínko“.

Čechy a Morava 88 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, vaření, pečení detail »

Soljanka ze svíčkové

Kousky dušené svíčkové přelité hnědočervenou omáčkou s kousky okurek.

Čechy a Morava 87 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod detail »

Kohout na červeném víně Coq au vin

Nazýváme také kohout po Burgundsku kohout na víně, neboť jeho příprava je opravdu stejná jako hovězí po Burgundsku.

Francie 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Losos welington

Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.

Mezinárodní Fusion 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Chobotnice v rajčatech hlavní chod, dietní, vaření Chobotnice v rajčatech
Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem