Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Kachní prsíčka plněná sušenou švestkou, ořechy a zelím

Na brusinkové omáčce.

Čechy a Morava 86 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Marinovaný losos B

Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.

Švédsko 86 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), dietní, rychlé, marinování detail »

Pizza alla salsiccia

Základní pizza, salsiccia je pizza s pikantní klobásou.

Itálie 85 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Marinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy

Studený předkrm plný chutí, které pomáhají vyniknout marinovanému lososu.

Mezinárodní Fusion 85 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, marinování, postupy studené kuchyně detail »

Donuty

Výborné americké donuty

USA 83 Kč / porce Lenka Blatová
dezerty, rychlé, smažení-fritování, cukrářské postupy detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »

Vepřová vánoční šunka s brusinkami a balzamikovým octem

Grilování

Rakousko 83 Kč / porce vasekm
grilování, grilování detail »

Scottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou

Delikatesní závitky z jemného telecího roštěnce.

Itálie 82 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, pečení, vaření detail »

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem.

Evropa 82 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Bourgogne šneci

Šneci zapečení v ulitě a zakapány bylinkovým máslem. Podáváno s citrónem a bílým pečivem.

Francie 79 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem
Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami hlavní chod, restování pro základ, dušení Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami