Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Falafel s tzatziki

Arabský falafel je nejčastěji cizrnový, podávaný s arabským chlebem. Naše varianta je s řeckými tzatziki.

Maroko 24 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, vaření, smažení-fritování detail »

Filátka ze pstruha na omáčce z čerstvého kopru

Lehká a svěží rybí klasika.

Čechy a Morava 70 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, restování detail »

Filé z mořského vlka s baby zeleninou

na pomerančově-šafránovém másle

Středomoří 162 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Filet candáta na citrónové omáčce

Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.

Čechy a Morava 63 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Filet candáta na másle s kukuřičným klasem

Nejkvalitnější rybička v Čechách s nejednoduší úpravou.

Čechy a Morava 98 Kč / porce Petr Hout
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Filetovaná panenka s grilovanou zeleninou a omáčkou demi glace

Dorůžova pečená vepřová panenka s provensálskou grilovanou zeleninou.

Evropa 57 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, dietní, rychlé, restování, grilování detail »

Filety Platýse na citrónové omáčce s provensálskou tarhoňou

Tarhoňa, výborná těstovina ze Slovenska, Maďarska a s lahodnou rybičkou.

Evropa 43 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Francouzská cibulová polévka

Cibulačka je pro labužníky. Holt kupte láhev bílého portského a pochopíte jednoduchost a kvalitu surovin.

Francie 22 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování detail »

Francouzské brambory

U nás populární zapečené jídlo.

Čechy a Morava 16 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, vaření, pečení detail »

Francouzský guláš Daube

Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.

Francie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Jablečný Tarte - Tatin dezerty, rychlé, pečení Jablečný Tarte - Tatin
Hráškový krém s krutony polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Hráškový krém s krutony
Hovězí ragú s mrkví a hráškem hlavní chod, dušení Hovězí ragú s mrkví a hráškem