Recepty dle nákladů

Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího
Cenové rozpětí:
   

Fusili s tuňákem

Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella

Itálie 61 Kč / porce Vaclav Langer
pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi detail »

Gazpacho

Andaluská ledová zeleninová polévka.

Španělsko 8 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Gnocchi se špenátem kuřecím masem

Italské jídlo - jen nebýt té smetany v něm, ale bez ní je to nejen pro Čecha nuda. Přesto bašta mnoha restaurací.

Itálie 41 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi detail »

Gratinované brambory

Zapečené šafránové brambory ve smetaně s celerem.

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, pečení, gratinování, z jednoho hrnce detail »

grilovaná kreveta Saint Jacques na rozmarýné jehle s rizotem

Italské rizoto s krevetou

Itálie 50 Kč / porce Vaclav Langer
teplý předkrm, rychlé, restování detail »

Grilovaná krkovička s hruškou zapečenou modrým sýrem s medovo-hořčičným přelivem

Minutka, která nezabere moc času, to je plátek grilované krkovičky s hruškou a medovo-hořčičnou omáčkou.

Čechy a Morava 58 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, grilování detail »

Grilovaný banán

Grilovaný banán v karamelu s ořechy.

Mezinárodní Fusion 40 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, v karamelu detail »

Gulášová polévka

Česká top 10 polévka. Světlá, hustší, paprikově načervenalá polévka s nakrájenými bramborami a masem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Halušky s brynzou

Slovenské top jídlo jednoduše geniální. Halušky s brynzou a opečenou slaninou.

Slovensko 36 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Halušky se zelím a slaninou

Slovenská variace na halušky. I bez brynzy jsou v tomto provedení vynikající.

Slovensko 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku teplý předkrm, rychlé, smažení-fritování, redukování, vaření Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce
Telecí líčka na červeném víně s cipolliny hlavní chod, restování pro základ, dušení Telecí líčka na červeném víně s cipolliny