Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Marinovaný losos B

Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.

Švédsko 86 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), dietní, rychlé, marinování detail »

Telecí játra s jablky, jarní cibulkou a čatný z lesních plodů

Krátce restovaná játra s grilovanými plátky jablka.

Francie 62 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, grilování detail »

Buřtguláš de lux

Jídlo na levnou večeři je buřtguláš.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Americký sendvič

Americký sendvič je považovaný za mezinárodní rychlé občerstvení.

USA 43 Kč / porce Lenka
svačina, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Rýnská roštěná

Plátek hovězího přelitý hustou hnědočervenou omáčkou.

Čechy a Morava 29 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Smažený váleček z vepřového masa, žampiony, sýrem a omáčkou

Smažená rolovaná panenka plněná anglickou slaninou, žampiony a ementálem. S variací studených omáček.

USA 55 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Tygří krevety na grilované zelenině s kokosovo-limetkovým přelivem

Svěží krevety s nádechem exotiky.

Indonesie 125 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření na pánvi, restování detail »

Moravský hovězí guláš

Hovězí guláš se zelím.

Čechy a Morava 41 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Salát Coleslaw 80g

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 3 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Halušky se zelím a slaninou

Slovenská variace na halušky. I bez brynzy jsou v tomto provedení vynikající.

Slovensko 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Telecí líčka na červeném víně s cipolliny hlavní chod, restování pro základ, dušení Telecí líčka na červeném víně s cipolliny
Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem
Španělský ptáček hlavní chod, dušení, vaření Španělský ptáček