Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Hovězí polévka s kapustou a rýží

Mírně nažloutlá, čirá polévka s vůní a chutí po hovězím vývaru, s rýží a kapustou.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Salát s chlebovou plackou

Netradiční volba salátu s chlebovými krutony, která Vás obohatí o nové chutě.

Asie 25 Kč / porce Lenka
studený předkrm, dát do chladu, postupy studené kuchyně detail »

Zeleninový vývar základní

Čirý zeleninový vývar i pro dochucování jiných jídel.

Čechy a Morava 2 Kč / porce Mirek 0777
polévka, dietní, rychlé, vaření detail »

Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku

Sladkokyselá glazura a šťavnatá křepelčí stehýnka.

Mezinárodní Fusion 158 Kč / porce Vaclav Langer
teplý předkrm, rychlé, smažení-fritování, redukování, vaření detail »

Bourgogne šneci

Šneci zapečení v ulitě a zakapány bylinkovým máslem. Podáváno s citrónem a bílým pečivem.

Francie 79 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Krtkův dort

Krtkův dort

Čechy a Morava 12 Kč / porce Lenka Blatová
dezerty, pečení, mixování detail »

Smažený váleček z vepřového masa, žampiony, sýrem a omáčkou

Smažená rolovaná panenka plněná anglickou slaninou, žampiony a ementálem. S variací studených omáček.

USA 55 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Hovězí na česneku

Hovězí na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.

Čechy a Morava 45 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Carpaccio z lososa

Lehce marinovaný losos podávaný ve stylu carpaccio s rukolou.

Itálie 41 Kč / porce Vaclav Langer
studený předkrm, dietní, rychlé, marinování detail »

Roštěná na žampionech

Česká hotovka.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Tuňáková pomazánka pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňáková pomazánka
Chilli con carne v pečených bramborách hlavní chod, restování pro základ, dušení Chilli con carne v pečených bramborách
Sacher dort originál dezerty, ve vodní lázni, pečení Sacher dort originál