Recepty dle regionu
Evropa | Severní Amerika | Jižní amerika | Asie |
Afrika | Indonesie | Mezinárodní Fusion |
Kantonské kuře





Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.
Čína 42 Kč / porceKančí T-bon steak v glaze Jalapenos




Český kanec ve steakové úpravě v pikantním sladkém glaze.
Mezinárodní Fusion 67 Kč / porceArabský smažený falafel s cizrny a fazolí



Klasický falafel s cizrny obohatíme černými fazolemi.
Saudská Arabie 15 Kč / porceKuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce





Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce a mladém pórku.
Evropa 150 Kč / porceHovězí na česneku





Hovězí na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Čechy a Morava 45 Kč / porcePepřová omáčka




Omáčka hlavně pro minutkovou kuchyni.
Evropa 11 Kč / porceRecept vařené Penne



Jak správně uvařit těstovinu.
Itálie 5 Kč / porceDegustační ratattouille





Mini porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).
Francie 56 Kč / porceŠpagety ala Amatriciana italsky spaghetti





Klasická italská omáčka, ze špeku, vepřových líček a loupaných rajčat. Pocházející z města Amatrice, Amatriciana je jedním z nejznámějších omáček...
Itálie 38 Kč / porceFilet candáta na citrónové omáčce





Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.
Čechy a Morava 63 Kč / porce