Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Scottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou

Delikatesní závitky z jemného telecího roštěnce.

Itálie 82 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, pečení, vaření detail »

Husí roláda se špekovým knedlíkem

Vykoštěná husa plněná zelím a ořechy, ve formě rolády.

Čechy a Morava 105 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Muffiny - základní recept

Muffiny jsou populárním druhem dezertů, které svým tvarem připomínají dortíky. Můžete si připravit celou škálu různých druhů. Je to jako se...

USA 17 Kč / porce Zdeněk
dezerty, rychlé, pečení detail »

Roštěná na žampionech

Česká hotovka.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Kohout na červeném víně Coq au vin

Nazýváme také kohout po Burgundsku kohout na víně, neboť jeho příprava je opravdu stejná jako hovězí po Burgundsku.

Francie 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »

Bruschetta

Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.

Itálie 19 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Plněné taštičky Argentina

Taštičky jsou plněné masem a rozinkami.

Argentina 11 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), vaření, pečení detail »

Buchty

Český až pohádkový desert, anebo pečivo.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení detail »

Hovězí maso dušené s mrkví

Kousky dušeného hovězího v jemné, světlé omáčce s mrkví.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Jablečný Tarte - Tatin dezerty, rychlé, pečení Jablečný Tarte - Tatin
Burritos hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření Burritos
Černé sépiové risotto s krevetovou omáčkou hlavní chod, dietní, vaření Černé sépiové risotto s krevetovou omáčkou