Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Vepřové ledvinky s rýží

Na plátky nakrájené očištěné ledvinky v hnědé omáčce, lehce zjemněné chutí medu.

Čechy a Morava 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, dušení detail »

Rýnská roštěná

Plátek hovězího přelitý hustou hnědočervenou omáčkou.

Čechy a Morava 29 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Znojemské hovězí

Hovězí se sterilovanou okurkou.

Čechy a Morava 34 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Pizza alla salsiccia

Základní pizza, salsiccia je pizza s pikantní klobásou.

Itálie 85 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Tomatová polévka

Rajčatová nebo chcete-li tomatová polévka může být i základem do jiných jídel, jako jsou pasti (italské těstoviny) atd.

Itálie 7 Kč / porce Mirek 0777
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Plněné taštičky Argentina

Taštičky jsou plněné masem a rozinkami.

Argentina 11 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), vaření, pečení detail »

Čokoládový krém se šlehačkou

Jemný, vláčný čokoládový krém se šlehačkou.

Evropa 12 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, vaření detail »

Buřtguláš de lux

Jídlo na levnou večeři je buřtguláš.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Debrecínský hovězí guláš

Hovězí guláš s párky a slaninou.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, vaření detail »

Daňčí kolínko na špenátové kaši

Daňčí kolínko je větší lahůdka než jehněčí, notabene s brusinkovým želé a špenátovou kaší.

Čechy a Morava 209 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, marinování, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Rajská omáčka omáčka, restování pro základ, vaření Rajská omáčka
Plněná kalamára dalmatským rizotem hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, pečení Plněná kalamára dalmatským rizotem