Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Kantonské kuře

Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.

Čína 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, smažení-fritování detail »

Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos

Český kanec ve steakové úpravě v pikantním sladkém glaze.

Mezinárodní Fusion 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, smažení-fritování detail »

Arabský smažený falafel s cizrny a fazolí

Klasický falafel s cizrny obohatíme černými fazolemi.

Saudská Arabie 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, namočení, vaření, smažení-fritování detail »

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce a mladém pórku.

Evropa 150 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, blanšírování detail »

Hovězí na česneku

Hovězí na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.

Čechy a Morava 45 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Pepřová omáčka

Omáčka hlavně pro minutkovou kuchyni.

Evropa 11 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, vaření detail »

Recept vařené Penne

Jak správně uvařit těstovinu.

Itálie 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření detail »

Degustační ratattouille

Mini porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).

Francie 56 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, dietní, rychlé, restování detail »

Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti

Klasická italská omáčka, ze špeku, vepřových líček a loupaných rajčat. Pocházející z města Amatrice, Amatriciana je jedním z nejznámějších omáček...

Itálie 38 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Filet candáta na citrónové omáčce

Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.

Čechy a Morava 63 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Steak ze zebry hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, vaření Steak ze zebry
Pečené koleno hlavní chod, vaření, pečení Pečené koleno