Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Čerstvé ústřice podávané s citrónem a rukolou

Pro mnohé lahodný nepřekonatelný zážitek, pro druhou polovinu přesný opak.

Evropa 118 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, bez úpravy, postupy studené kuchyně detail »

Kantonské kuře

Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.

Čína 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, smažení-fritování detail »

Pizza Margarita

Základní pizza, rajčata, sugo, mozzarella a bazalka.

Itálie 37 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, pečení detail »

Hovězí polévka s masem a nudlemi

Čirá, nažloutlá polévka, typické vůně a chuti po hovězím mase, zelenině a koření, s nakrájeným hovězím masem, zeleninou a nudlemi. Statní normy,...

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Bohdalovský závitek

Plněný hovězí závitek zelím a párkem, přelitý řidší tmavočervenou omáčkou, je Bohdalovský hovězí závitek

Čechy a Morava 20 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Drobénkový koláč s ovocem

Jednoduchý a oblíbený koláč, s nekonečnou možností ovocných variací.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, rychlé, pečení detail »

Masové koule na rajské omáčce

Z mletého masa pečené koule na české rajské omáčce. Rajská omáčka s masovými kuličkami.

Čechy a Morava 14 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Bramborová polévka s paprikou

Světlá polévka s paprikou, mírně zahoustlá, typické vůně a chuti, s vložkou brambor.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Suši nigiri a maki

Japonské nejznámější jidlo, nigiri a maki suši.

Japonsko 70 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Cassoulet

Cassoulet.

Francie 60 Kč / porce Jan Matějka
teplý předkrm, vaření, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou velké saláty, dietní, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou
Zavináč hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování Zavináč
Fajitas hlavní chod, dietní, rychlé, grilování Fajitas