Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Kachní prsíčka plněná sušenou švestkou, ořechy a zelím

Na brusinkové omáčce.

Čechy a Morava 86 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Čočková kyselá polévka s brambory

Světle hnědá, krémově zahoustlá polévka, plná vůně z čočky a čočkové chuti s kostičkami nakrájených brambor.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka detail »

Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.

Tři druhy masa na ovocném chlebu celerovém pyré a gratinovaným bramborem, doplněné kandovanou hruškou.

Čechy a Morava 137 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ detail »

Rumunský guláš

Jídla naší komunistické historie. Kousky hovězího přelité kořeněnou omáčkou se zeleninovou vložkou.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Suši nigiri a maki

Japonské nejznámější jidlo, nigiri a maki suši.

Japonsko 70 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Empanadas

Taštičky s masem a rozinkami.

Argentina 4 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Halušky se zelím a slaninou

Slovenská variace na halušky. I bez brynzy jsou v tomto provedení vynikající.

Slovensko 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Omáčka rouille

Omáčka rouille je vlastně česneková majonéza se šafránem

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé detail »

Salát s chlebovou plackou

Netradiční volba salátu s chlebovými krutony, která Vás obohatí o nové chutě.

Asie 25 Kč / porce Lenka
studený předkrm, dát do chladu, postupy studené kuchyně detail »

Losos welington

Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.

Mezinárodní Fusion 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kuřecí stehýnka v římském hrnci hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce Kuřecí stehýnka v římském hrnci
Krevetový salát s kuskusem studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně Krevetový salát s kuskusem