Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Hovězí polévka se špekovými (tyrolskými) knedlíčky

Mírně nažloutlá čirá polévka, typické vůně a chuti po použitém vývaru s menšími špekovými (tyrolskými) knedlíčky. Knedlíčky jsou křehké, nesmějí...

Čechy a Morava 7 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, pečení detail »

Kremšnite (z Chorvatska)

Desert z Chorvatska.

Chorvatsko 11 Kč / porce Tihana78
dezerty, rychlé, pečení detail »

Pizza alle cipolle

Pizza cipolle je v překladu s cibulí, přesto je s olivami a se sardelovými řezy.

Itálie 69 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pórkova polévka s vejcem

Krémově bílá zahoustlá polévka, typické vůně a chuti po pórku, mírně kořeněná.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Nadívaná krůtí roláda se švestkovou omáčkou

Housková nádivka se slaninou v krůtím prsu.

Čechy a Morava 47 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Konfitované kachni stehýnko se špekovým knedlíkem a červeným zelí

Deset hodin pomalu pečená stehýnka v přepuštěném másle.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, konfitování detail »

Moravský guláš

Kousky dušeného hovězího masa se zelím a bramborem.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Dýňové rizoto s rozmarýnem

Americká inovace italského rizota. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 34 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, vaření detail »

Upečena Pražma královská v troubě

Pražma královská pečená na bramborách s rajčaty.

Chorvatsko 144 Kč / porce Tihana78
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření detail »

Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí

Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.

Čechy a Morava 53 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, marinování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí
Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty hlavní chod, dietní, rychlé, grilování Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty
Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem