Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Degustační ratattouille

Mini porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).

Francie 56 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, dietní, rychlé, restování detail »

Běloruské bramborové placky

Brambory a houby, velmi tradiční běloruská kombinace.

Bělorusko 33 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování detail »

Salát Coleslaw 80g

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 3 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Plněné paprikové lusky na rajské omáčce

Paprikové lusky... naplněné mletým masem s rýží, dušený na zeleninovém základu a rajském protlaku.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Bramborové fondáty

Bramborové fondáty, příloha

Evropa 18 Kč / porce Jan Matějka
příloha, rychlé, vaření na pánvi detail »

Marinovaný losos B

Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.

Švédsko 86 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), dietní, rychlé, marinování detail »

Cikánská roštěnka

Pro nedělní oběd je cikánská roštěnka ideálním pokrmem

Čechy a Morava 143 Kč / porce Lenka
nedělní oběd, rychlé detail »

Znojemské hovězí

Hovězí se sterilovanou okurkou.

Čechy a Morava 34 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Konfitované kachni stehýnko se špekovým knedlíkem a červeným zelí

Deset hodin pomalu pečená stehýnka v přepuštěném másle.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, konfitování detail »

Fusili s tuňákem

Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella

Itálie 61 Kč / porce Vaclav Langer
pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kohout na červeném víně Coq au vin hlavní chod, restování pro základ, dušení Kohout na červeném víně Coq au vin
Telecí líčka na červeném víně s cipolliny hlavní chod, restování pro základ, dušení Telecí líčka na červeném víně s cipolliny
Hovězí na česneku hlavní chod, dietní, vaření Hovězí na česneku