Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Chilli con carne

Hovězí maso v pikantní omáčce a fazolích prostě klasika :) chilli con carne

USA 66 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, restování pro základ, vaření detail »

Plněné paprikové lusky na rajské omáčce

Paprikové lusky... naplněné mletým masem s rýží, dušený na zeleninovém základu a rajském protlaku.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Těsto na pizzu

Recept na těsto pro pizzu.

Itálie 4 Kč / porce Mirek 0777
pečivo, rychlé, pečení detail »

Ala Mexický guláš

Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Rib eye steak na pepřové omáčce

S americkými bramborami zdobený smaženou mrkví.

USA 108 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování detail »

Hovězí polévka s noky

Čirá, nažloutlá polévka, typické vůně a chuti po vývaru s noky. Noky nesmějí být ani tuhé, ani rozvařené.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Vepřová špikovaná panenka na hořčičné omáčce

Panenka špikovaná uzeninou na hořčičné omáčce s americkými bramborami a salátem coleslaw.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Tuňáková pomazánka

Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.

Evropa 8 Kč / porce Mirek 0777
pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Dušené hlávkové červené zelí

Dušené sladkokyselé přílohové zelí s rozinkami.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, dušení detail »

Svatomartinská husa

Křupavá a šťavnatá husí 1/4 s nádivkou z drobů, červeného zelí a bramborový knedlík.

Čechy a Morava 189 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce
Francouzská cibulová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování Francouzská cibulová polévka
Omáčka rouille omáčka, rychlé Omáčka rouille