Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Hráškový krém s krutony

Oblíbená nejen česká polévka s opečenou houskou na másle.

Čechy a Morava 9 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti

Klasická italská omáčka, ze špeku, vepřových líček a loupaných rajčat. Pocházející z města Amatrice, Amatriciana je jedním z nejznámějších omáček...

Itálie 38 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Hovězí polévka s játrovou rýží, noky nebo knedlíčky

Čirá, mírně nažloutlá polévka typické vůně a chuti, hlavně po játrové vložce. Játrová vložka je přiměřeně kořeněná /nesmí být rozvařená, ani tuhá/.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Řecké tzatziki

U nás psané či vyslovované caciki, zaziki a podobně, tzatziki jsou okurkový dip, tedy studená omáčka. Ale i hutnější forma salátu.

Řecko 11 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Špekový knedlík

Domácí knedlík z housky, špeku, slaniny a bílků.

Čechy a Morava 8 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření v páře detail »

Hovězí játra dušená na cibuli

Plátky dušených jater s řidší, hnědou omáčkou.

Čechy a Morava 20 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Telecí líčka na červeném víně s cipolliny

Dnes stále populárnější surovina, ať telecí či hovězí líčka.

Francie 138 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem

Kuřecí řízečky v křupavé krustě z tempůry a mouky. Lehký bramborový salát.

Mezinárodní Fusion 69 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Salát s hermelínovými donuty

Zajímavý salát s oblíbenou variantou smaženého sýru a kandovaného ovoce.

Evropa 75 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Čerstvé ústřice podávané s citrónem a rukolou

Pro mnohé lahodný nepřekonatelný zážitek, pro druhou polovinu přesný opak.

Evropa 118 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, bez úpravy, postupy studené kuchyně detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Chobotnice v rajčatech hlavní chod, dietní, vaření Chobotnice v rajčatech
Hovězí na houbách hlavní chod, dietní, vaření Hovězí na houbách
Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, blanšírování Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce