Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Nádivka s drůbežími droby

Váleček nádivky z housky, ploché petržele a drobů.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření v páře detail »

Mořský vlk s pečenými brambůrkami a celerem

Celý čerstvý mořský vlk na středomořský způsob.

Středomoří 140 Kč / porce Pavla Knoblochová
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, pečení detail »

Panenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory

Degustační podoba hlavního jídla.

Evropa 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Hovězí polévka s morkovými knedlíčky

Nažloutlá, čirá polévka, typické vůně a chuti po vývaru s morkovými knedlíčky. Morkové knadlíčky jsou křehké, nesmějí být tuhé, ani rozvařené.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Pizza Margarita

Základní pizza, rajčata, sugo, mozzarella a bazalka.

Itálie 37 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, pečení detail »

Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos

Český kanec ve steakové úpravě v pikantním sladkém glaze.

Mezinárodní Fusion 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, smažení-fritování detail »

Hovězí maso podle houbařů

Hovězí maso podle houbařů je ideálním kombinací pro milovníky hub.

Itálie 70 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Dršťky na paprice

Na nudle nakrájené, uvařené dršťky přelité paprikovou omáčkou.

Čechy a Morava 14 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod detail »

Hovězí polévka se smaženým hráškem

Čirá, mírně nažloutlá polévka, typické vůně a chuti po vývaru se smaženým nazlátlým hráškem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, smažení-fritování detail »

Bramborové placky

Nastrouhané vařené a syrové brambory s trochou mouky a vajec.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, smažení-fritování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Lososové carpaccio studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy Lososové carpaccio
Salát Coleslaw přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw
Francouzský guláš Daube hlavní chod, restování pro základ, dušení Francouzský guláš  Daube