Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Špekový knedlík

Domácí knedlík z housky, špeku, slaniny a bílků.

Čechy a Morava 8 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření v páře detail »

Zelná bílá polévka s klobásou

Světlá zelňačka se zeleninou a klobásou

Čechy a Morava 12 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, bez úpravy detail »

Demi glace

Omáčka, ale také velmi silný vyredukovaný vývar, to je demi glace. Je tím nejzákladnějším základem každé profesionální kuchyně.

Francie 12 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, pečení, vaření, redukování detail »

Perníkový houskový kynutý knedlík

Perníkový houskový kynutý knedlík je povedenou variací na klasické houskové knedlíky.

Čechy a Morava 8 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Polévka - bramborový krém

Hustší smetanová polévka s kostičkami mrkve.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Vítek Preiszler
polévka, rychlé, vaření detail »

Hovězí polévka s masem a nudlemi

Čirá, nažloutlá polévka, typické vůně a chuti po hovězím mase, zelenině a koření, s nakrájeným hovězím masem, zeleninou a nudlemi. Statní normy,...

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí na koprové omáčce s houskovým knedlíkem

Česká sladko-kyselá omáčka s vařeným hovězím. Koprová omáčka také dělí populaci na polovinu.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, vaření detail »

Chléb český domácí

Doma pečený klasický český chléb

Čechy a Morava 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, hnětení těsta, pečení pečiva, bez úpravy detail »

Rajská omáčka

Velmi oblíbená rajská omáčka. V Čechách je rajská omáčka fenoménem jako svíčková omáčka. Tak pojďme na ní.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Vaclav Langer
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Cikánská roštěnka

Pro nedělní oběd je cikánská roštěnka ideálním pokrmem

Čechy a Morava 143 Kč / porce Lenka
nedělní oběd, rychlé detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Scottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou hlavní chod, rychlé, restování pro základ, pečení, vaření Scottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou
Cheesecake dezerty, rychlé, pečení Cheesecake
Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží