Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Hovězí ragú s mrkví a hráškem

Nezahuštěný guláš, do kterého na závěr přidáme hrášek a baby karotku.

Rakousko 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení detail »

Základní recept na dortový korpus

Dortový korpus, jednoduchá varianta "vše v jednom". Představuje dobrý základ pro vytvoření mnoha druhů desertů.

Evropa 4 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, pečení detail »

Vepřové maso na víně

Vepřové maso na víně roku 1975

Evropa 22 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé detail »

Donuty

Výborné americké donuty

USA 83 Kč / porce Lenka Blatová
dezerty, rychlé, smažení-fritování, cukrářské postupy detail »

Kváskový chléb

Domácí chléb kváskový

Čechy a Morava 98 Kč / porce Blanka Hradkova
pečivo detail »

Irish stew - Irský guláš

Irský guláš - jeden z mnoha možných způsobů úpravy tentokrát z hovězího masa - Irish stew.

Anglie 32 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Dýňové rizoto s rozmarýnem

Americká inovace italského rizota. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 34 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, vaření detail »

Roládka z vepřového kolena

Pivní omáčka k roládě z vepřového kolínka, prostě ideální kombinace.

Evropa 112 Kč / porce Jan Matějka
hlavní chod detail »

Kapucínský hovězí guláš

Guláš se žampiony.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Karel 4 Hájek
hlavní chod, restování, dušení detail »

Hořčičná omáčka

Smetanová hořčičná omáčka.

Evropa 12 Kč / porce Miroslav Č.
omáčka, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem hlavní chod, rychlé, smažení-fritování Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone