Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Mojo de acaraje

Tradiční směs pro přípravu brazilských pokrmů.

Brazílie 12 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, restování, vaření detail »

Hovězí rolka s pečeným bramborem

Lahůdka z hovězího pupku a zrajícího modře plísňového sýra.

Francie 142 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, pečení, pečení detail »

Bouquet garni

Nebo také kytice bylinek.

Francie 3 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé detail »

Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos

Český kanec ve steakové úpravě v pikantním sladkém glaze.

Mezinárodní Fusion 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, smažení-fritování detail »

Hovězí na koprové omáčce s houskovým knedlíkem

Česká sladko-kyselá omáčka s vařeným hovězím. Koprová omáčka také dělí populaci na polovinu.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, vaření detail »

Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba

Clam chowder ze San Francisca, je rybí polévka ze škeblí a smetany podávaná v bochníku chlebu.

Severní Amerika 34 Kč / porce Mirek 0777
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Krtkův dort

Krtkův dort

Čechy a Morava 12 Kč / porce Lenka Blatová
dezerty, pečení, mixování detail »

Hovězí polévka s těstovinami

Čirá, mírně nažloutlá polévka, typické vůně a chuti s uvařenými těstovinami.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí maso dušené s mrkví

Kousky dušeného hovězího v jemné, světlé omáčce s mrkví.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Dušené hovězí se zeleninou ve vlastní šťávě

Hovězí se zeleninou ve šťávě a vývaru.

Anglie 30 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí na česneku hlavní chod, dietní, vaření Hovězí na česneku
Kulajda polévka, vaření Kulajda