Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Opečené brambory se špenátem a cherry rajčátky

Vděčná příloha i dietní vegetariánské jídlo.

Středomoří 11 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, restování detail »

Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem

Moravský (vepřový) vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem

Čechy a Morava 31 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování detail »

Kynuté knedlíky

Kulaté české knedlíky z kynutého těsta.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Krkonošské kyselo

Krkonošské kyselo je klasická regionální lahůdka

Čechy a Morava 30 Kč / porce Alena Hálová
polévka, vaření detail »

Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Gabi Anscombe
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »

Bramborák a bramboráčky

Český lidový nesmrtelný bramborový pokrm. Bramboráčky.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, smažení-fritování detail »

Irish stew - Irský guláš

Irský guláš - jeden z mnoha možných způsobů úpravy tentokrát z hovězího masa - Irish stew.

Anglie 32 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Steak ze zebry

Šťavnatý krvavý steak s bramborovým pyré, ze sladkých brambor Batáta.

Afrika 160 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, vaření detail »

Dušené hovězí se zeleninou ve vlastní šťávě

Hovězí se zeleninou ve šťávě a vývaru.

Anglie 30 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Rizoto se zeleným a bílým chřestem

Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, blanšírování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Burritos hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření Burritos
Hovězí ragú s mrkví a hráškem hlavní chod, dušení Hovězí ragú s mrkví a hráškem
Omáčka rouille omáčka, rychlé Omáčka rouille