Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Plněné přírodní řízky

Řízky plněné šunkou a sýrem tak jako je známe z restaurace můžu doporučit všem.

Evropa 107 Kč / porce Lenka
hlavní chod detail »

Bramborová polévka

Bramboračka je světlá polévka s brambor, hub a zeleniny, ale bramborová polévka muže být i velmi prostá na suroviny.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Vítek Preiszler
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Hovězí polévka s játrovou rýží, noky nebo knedlíčky

Čirá, mírně nažloutlá polévka typické vůně a chuti, hlavně po játrové vložce. Játrová vložka je přiměřeně kořeněná /nesmí být rozvařená, ani tuhá/.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Česká chřestová polévka

Smetanově nažloutlá, krémově zahoustlá polévka, mírně kořeněná, s nakrájeným chřestem.

Čechy a Morava 10 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Dušené divoké houby na česnekovém másle

S grilovanou bagetou a černým lanýžem. Bašta pro houbové labužníky.

Francie 100 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, restování, dušení, restování detail »

Hovězí polévka s těstovinami

Čirá, mírně nažloutlá polévka, typické vůně a chuti s uvařenými těstovinami.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Caesarův salát s kuřecím masem

Nejpopulárnější salát současnosti. Salát má nejspíš na svědomí restauratér Caesar Cardini, původem Ital, který provozoval restauraci v Mexiku a USA.

Severní Amerika 53 Kč / porce Vaclav Langer
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně, pečení detail »

Špagety Alfredo

Italská těstovina s chutí po smetaně a parmazánu.

Itálie 28 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, rychlé, vaření detail »

Čokoládový krém se šlehačkou

Jemný, vláčný čokoládový krém se šlehačkou.

Evropa 12 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, vaření detail »

Ratattouille design

Porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).

Francie 22 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, dietní, rychlé, restování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Plněná kalamára dalmatským rizotem hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, pečení Plněná kalamára dalmatským rizotem
Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem nedělní oběd, pečení, vaření na pánvi Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem