Recepty dle surovin
Masa | Ryby a plody moře | Zelenina | Ovoce |
Koření | Mléčné výrobky | Moučné produkty | Nápoje |
Majonézy, Vejce | Ořechy a semena | Oleje, másla, tuky | Polotovary |
Podkalkulace |
Plzeňský guláš




Guláš s vůní i chutí po pivu a opečeným párkem.
Čechy a Morava 38 Kč / porceČeská chřestová polévka



Smetanově nažloutlá, krémově zahoustlá polévka, mírně kořeněná, s nakrájeným chřestem.
Čechy a Morava 10 Kč / porceFusili s tuňákem





Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella
Itálie 61 Kč / porcePlněné trojhránky




Pokrm pochází až z Tuniska, zde se tyto trojhránky objevují na všech tržištích.
Tunis 14 Kč / porceMaďarský hovězí guláš




Maďarský hovězí guláš, klasický guláš s čerstvou pikantní paprikou.
Čechy a Morava 36 Kč / porceMarinovaný losos B




Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.
Švédsko 86 Kč / porceŠlehané jahody tří barev





Smetanovo-pudinkový krém a ovocné pyré, to vše s chutí po jahodách.
Evropa 21 Kč / porceNadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami





Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.
Čechy a Morava 57 Kč / porceZelná bílá polévka s klobásou




Světlá zelňačka se zeleninou a klobásou
Čechy a Morava 12 Kč / porce