Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Brownies - express

Pokud chcete připravit velmi rychle tuto velmi oblíbenou americkou pochoutku jen v jedné nádobě robota a do trouby vkládat do 10 minut po zahájení...

USA 23 Kč / porce Zdeněk
dezerty, rychlé, pečení detail »

Roštěná na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek roštěné přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Černé sépiové risotto s krevetovou omáčkou

Rizoto z rýže Arborio.

Mezinárodní Fusion 103 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Lasagne bolognese

Zapékané těstoviny s boloňskou omáčkou.

Itálie 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Tarhoňa s provensálskou zeleninou

Slovensko-maďarská těstovina s francouzskou vůní.

Slovensko 13 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, restování, dušení detail »

Brazilský Feijoada s rýží a farofa

Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...

Brazílie 77 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Suši

Jako korunu japonského kuchařského umění označujeme suši.

Japonsko 96 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), pošírování, postupy studené kuchyně detail »

Rajčatový salát v majonéze

Sladko kyselý salát s cibulí.

Evropa 12 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Hovězí polévka s fritátovými nudlemi

Čirá, nažloutlá polévka typické vůně a chuti po vývaru a smaženými mírně slanými palačinkovými nudlemi.

Čechy a Morava 10 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Houbová polévka bílá

Krémová houbová, bílá až smetanově nažloutlá, zahoustlá polévka s houbami nakrájenými na plátky. Jemné vůně a chuti.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Tuňáková pomazánka pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňáková pomazánka
Chléb český domácí příloha, rychlé, hnětení těsta, pečení pečiva, bez úpravy Chléb český domácí