Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Opečené brambory se špenátem a cherry rajčátky

Vděčná příloha i dietní vegetariánské jídlo.

Středomoří 11 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, restování detail »

Koprová omáčka vejce

Pro někoho je koprová omáčka odpor a jiní na ni nedají dopustit.

Čechy a Morava 16 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Hovězí v mrkvi

Hovězí v mrkvi, česká klasika.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, vaření detail »

Grilovaná krkovička s hruškou zapečenou modrým sýrem s medovo-hořčičným přelivem

Minutka, která nezabere moc času, to je plátek grilované krkovičky s hruškou a medovo-hořčičnou omáčkou.

Čechy a Morava 58 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, grilování detail »

Hovězí maso na česneku

Kousky dušeného hovězího masa přelité omáčkou s česnekem.

Čechy a Morava 46 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Cikánská roštěnka

Pro nedělní oběd je cikánská roštěnka ideálním pokrmem

Čechy a Morava 143 Kč / porce Lenka
nedělní oběd, rychlé detail »

Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině

Zapečené hovězí v plátku slaniny s houbami v listovém těstě, to je Hovězí Wellington.

Anglie 75 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení detail »

Chilli con carne

Hovězí maso v pikantní omáčce a fazolích prostě klasika :) chilli con carne

USA 66 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, restování pro základ, vaření detail »

Bramborové knedlíky

Na plátky krájené bramborové knedlíky.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření v páře detail »

Degustační trojkombinace

Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.

Mezinárodní Fusion 213 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.
Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti
Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží