Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Roštěnka na paprice a mrkvi

Pokud hledáte recept na to, jak rychle připravit hovězí roštěnou s mrkví a paprikou, tak toto je recept přímo pro vás

Německo 61 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Kuřecí a šunkový wrap

Jednoduchá svačina je wrap z mexické měkké tortili

Mexico 43 Kč / porce Vaclav Langer
svačina, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Plněné paprikové lusky na rajské omáčce

Paprikové lusky... naplněné mletým masem s rýží, dušený na zeleninovém základu a rajském protlaku.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Špenátová polévka

Jemná polévka s kousky vejce a špenátu.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Jasmínová rýže

Voňavá, lepivá, asijská jasmínová rýže a její příprava.

Asie 3 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, dušení detail »

Plněné trojhránky

Pokrm pochází až z Tuniska, zde se tyto trojhránky objevují na všech tržištích.

Tunis 14 Kč / porce Lenka
teplý předkrm, restování, smažení-fritování detail »

Kohout na červeném víně Coq au vin

Nazýváme také kohout po Burgundsku kohout na víně, neboť jeho příprava je opravdu stejná jako hovězí po Burgundsku.

Francie 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Vepřové maso v mandlovém těstíčku

Lahodné mandlové těstíčko s vepřovým masem obohacené o kousky oliv, které může být skvělou lehkou večeří.

Španělsko 38 Kč / porce Lenka
hlavní chod, vaření na pánvi detail »

Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos

Český kanec ve steakové úpravě v pikantním sladkém glaze.

Mezinárodní Fusion 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, smažení-fritování detail »

Ragú alla Bolognese

Základní italská omáčka z mletého masa pro těstoviny.

Itálie 30 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, restování pro základ, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.
Krevetový salát s kuskusem studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně Krevetový salát s kuskusem