Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Plzeňský guláš

Guláš s vůní i chutí po pivu a opečeným párkem.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Česká chřestová polévka

Smetanově nažloutlá, krémově zahoustlá polévka, mírně kořeněná, s nakrájeným chřestem.

Čechy a Morava 10 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Suši

Jako korunu japonského kuchařského umění označujeme suši.

Japonsko 96 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), pošírování, postupy studené kuchyně detail »

Fusili s tuňákem

Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella

Itálie 61 Kč / porce Vaclav Langer
pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi detail »

Plněné trojhránky

Pokrm pochází až z Tuniska, zde se tyto trojhránky objevují na všech tržištích.

Tunis 14 Kč / porce Lenka
teplý předkrm, restování, smažení-fritování detail »

Maďarský hovězí guláš

Maďarský hovězí guláš, klasický guláš s čerstvou pikantní paprikou.

Čechy a Morava 36 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Marinovaný losos B

Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.

Švédsko 86 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), dietní, rychlé, marinování detail »

Šlehané jahody tří barev

Smetanovo-pudinkový krém a ovocné pyré, to vše s chutí po jahodách.

Evropa 21 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně detail »

Nadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami

Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.

Čechy a Morava 57 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Zelná bílá polévka s klobásou

Světlá zelňačka se zeleninou a klobásou

Čechy a Morava 12 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, bez úpravy detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, blanšírování Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce
Fusili s tuňákem pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi Fusili s tuňákem