Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Toulouse-Style Cassoulet

Cassoulet a chceteli casoulet nemá originál, protože jeho variace jsou i ve Francii veliké.

Francie 65 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, namočení, restování, pečení detail »

Šlehané jahody tří barev

Smetanovo-pudinkový krém a ovocné pyré, to vše s chutí po jahodách.

Evropa 21 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně detail »

Ragú polévka

Krémová,smetanově nažloutlá polévka s vložkou masa a zeleniny

Čechy a Morava 13 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí maso na žampionech

Hovězí maso přelité jemnou hnědou omáčkou se žampiony.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Česká čočková polévka

Hustší, nahnědlá polévka typické vůně a chuti s uvařenou čočkou.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření detail »

Bramborové knedlíky

Na plátky krájené bramborové knedlíky.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření v páře detail »

Brambory vařené

Prohozené v máslíčku s plochou petrželkou.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření detail »

Hovězí maso dušené s mrkví

Kousky dušeného hovězího v jemné, světlé omáčce s mrkví.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Gabi Anscombe
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »

Beefsteak Pancheta se špenátovými bramborami a rajčaty

Hovězí steak zabalený v italském špeku s hořčicovou omáčkou.

Evropa 169 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem
Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem
Kuřecí stehýnka v římském hrnci hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce Kuřecí stehýnka v římském hrnci