Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Salát Tenerife

Tento salát pochází až z Kanárských ostrovů, může sloužit jako předkrm nebo zeleninová příloha.

Evropa 23 Kč / porce Lenka
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Ala Mexický guláš

Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Gabi Anscombe
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »

Provensálské "pesto" bylinky

Pomletá směs bylinek s olivovým olejem.

Francie 4 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Rýžový puding se šlehačkou

Jemný rýžový puding zdobený šlehačkou a přelitý ovocným sirupem.

Evropa 10 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, vaření detail »

Salát z červené řepy

Nakládaný salát z červené řepy ,cukety a cibule plný vitaminu který se podává studený k masu i jak doplněk skvělý k ukrajinskému boršči .

Ukrajina 44 Kč / porce Viktorie 77
přílohový salát, rychlé detail »

Nádivka s drůbežími droby

Váleček nádivky z housky, ploché petržele a drobů.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření v páře detail »

Námořnické maso

Kousky dušeného hovězího přelité pikantní červenohnědou omáčkou.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Gulášová polévka

Česká top 10 polévka. Světlá, hustší, paprikově načervenalá polévka s nakrájenými bramborami a masem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Dršťky po milánsku

Vařené dršťky krájené na nudle, přelité červenou hustší omáčkou a posypané sýrem.

Čechy a Morava 14 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Losos welington hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni Losos welington
Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem
Demi glace omáčka, pečení, vaření, redukování Demi glace