Čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky
Provensálské bylinky

Hovězí na koprové omáčce

Koprová omáčka patří mezi české stálice.

Čechy a Morava 110 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, vaření detail »

Hovězí na koprové omáčce s houskovým knedlíkem

Česká sladko-kyselá omáčka s vařeným hovězím. Koprová omáčka také dělí populaci na polovinu.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, vaření detail »

Hovězí ragú s chilli bazalkou a bramborem

Lehká obměna guláše s čerstvou jarní cibulkou, čerstvou chilli papričkou a čerstvou bazalkou.

Evropa 48 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí ragů s houbami a brokolicí

Hovězí ragů je nezahuštěný guláš s cibulkami, žampiony a brokolicí

Mezinárodní Fusion 41 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Chobotničky Meditariana

Chobotničky na olivovém oleji a česneku.

Středomoří 45 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, vaření, restování detail »

Kantonské kuře

Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.

Čína 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, smažení-fritování detail »

Koprová omáčka vejce

Pro někoho je koprová omáčka odpor a jiní na ni nedají dopustit.

Čechy a Morava 16 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Králík s olivami

Coniglio con olive taggiasche. Tedy králík s olivami je fantastickou pochoutkou z Italské oblasti Ligursko, kde má chov králíků velmi dlouhou tradici.

Itálie 77 Kč / porce Vítek Preiszler
nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Kulajda

Sladkokyselá polévka s koprem a houbami, to je kulajda. Česká oblíbená polévka, která má spousty variací.

Čechy a Morava 17 Kč / porce Mirek 0777
polévka, vaření detail »

Kuřecí špíz Saltimbocca

Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí.

Itálie 40 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Baby kuřátko plněné parmskou šunkou hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření Baby kuřátko plněné parmskou šunkou
Chobotnice v rajčatech hlavní chod, dietní, vaření Chobotnice v rajčatech
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami