Čerstvé bylinky
Provensálské bylinky |
Hovězí na koprové omáčce




Koprová omáčka patří mezi české stálice.
Čechy a Morava 110 Kč / porceHovězí na koprové omáčce s houskovým knedlíkem




Česká sladko-kyselá omáčka s vařeným hovězím. Koprová omáčka také dělí populaci na polovinu.
Čechy a Morava 50 Kč / porceHovězí ragú s chilli bazalkou a bramborem




Lehká obměna guláše s čerstvou jarní cibulkou, čerstvou chilli papričkou a čerstvou bazalkou.
Evropa 48 Kč / porceHovězí ragů s houbami a brokolicí





Hovězí ragů je nezahuštěný guláš s cibulkami, žampiony a brokolicí
Mezinárodní Fusion 41 Kč / porceChobotničky Meditariana




Chobotničky na olivovém oleji a česneku.
Středomoří 45 Kč / porceKantonské kuře





Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.
Čína 42 Kč / porceKoprová omáčka vejce





Pro někoho je koprová omáčka odpor a jiní na ni nedají dopustit.
Čechy a Morava 16 Kč / porceKrálík s olivami





Coniglio con olive taggiasche. Tedy králík s olivami je fantastickou pochoutkou z Italské oblasti Ligursko, kde má chov králíků velmi dlouhou tradici.
Itálie 77 Kč / porceKuřecí špíz Saltimbocca





Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí.
Itálie 40 Kč / porce