Čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky
Provensálské bylinky

Steak tuňáka s mangovou omáčkou a vanilkovou kaší

Tuňák v kvalitě shashimi, zásadně rare upravený, na sladké ovocné omáčce.

Mezinárodní Fusion 141 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé detail »

Teplý roastbeef s koprovou majonézou a vařeným bramborem

Teplý roastbeef s koprovou majonézou a vařeným bramborem.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, pečení, marinování detail »

Tomatová polévka

Rajčatová nebo chcete-li tomatová polévka může být i základem do jiných jídel, jako jsou pasti (italské těstoviny) atd.

Itálie 7 Kč / porce Mirek 0777
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Upečena Pražma královská v troubě

Pražma královská pečená na bramborách s rajčaty.

Chorvatsko 144 Kč / porce Tihana78
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření detail »

Bouquet garni

Nebo také kytice bylinek.

Francie 3 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé detail »

Houbařská polévka zalitá

Bílá až smetanově nažloutlá hustší polévka, koprové vůně a mírně nakyslé chuti s kousky brambor, hub a vajíčka.

Čechy a Morava 17 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Telecí líčka na červeném víně s cipolliny hlavní chod, restování pro základ, dušení Telecí líčka na červeném víně s cipolliny
Degustační ratattouille degustační teplý, dietní, rychlé, restování Degustační ratattouille
Hovězí ragů s houbami a brokolicí hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení Hovězí ragů s houbami a brokolicí