Provensálské bylinky

Provensálské bylinky jsou, rozmarýn, tymian, saturejka, estragon, majoránka, bazalka, dobromysl.


Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Bourgogne šneci

Šneci zapečení v ulitě a zakapány bylinkovým máslem. Podáváno s citrónem a bílým pečivem.

Francie 79 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Bruschetta

Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.

Itálie 19 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Francouzský guláš Daube

Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.

Francie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí ragú s chilli bazalkou a bramborem

Lehká obměna guláše s čerstvou jarní cibulkou, čerstvou chilli papričkou a čerstvou bazalkou.

Evropa 48 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí ragů s houbami a brokolicí

Hovězí ragů je nezahuštěný guláš s cibulkami, žampiony a brokolicí

Mezinárodní Fusion 41 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Chobotničky Meditariana

Chobotničky na olivovém oleji a česneku.

Středomoří 45 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, vaření, restování detail »

Králík s olivami

Coniglio con olive taggiasche. Tedy králík s olivami je fantastickou pochoutkou z Italské oblasti Ligursko, kde má chov králíků velmi dlouhou tradici.

Itálie 77 Kč / porce Vítek Preiszler
nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Listový salát všech druhů s estragonem a melounem

Výtečný salát s estragonem a melounem pocházející z Francie.

Francie 23 Kč / porce Lenka
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pečené jehněčí koleno na višňovém víně se šťouchaným bramborem

Jehněčí kolénko se silnou omáčkou, meruňkou a výbornou variantou brambor.

Mezinárodní Fusion 130 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami hlavní chod, restování pro základ, dušení Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami
Losos welington hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni Losos welington
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone