Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje

Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje


BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle

Marinovaná kuřecí srdíčka na špízu s rajčatovým salátem a koriandrem.

USA 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, marinování, grilování detail »

Beefsteak na hořčičných tagliatelích

Kvalitní steak s pikantní dijonskou omáčkou v tagliatelích.

Itálie 128 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Beefsteak Pancheta se špenátovými bramborami a rajčaty

Hovězí steak zabalený v italském špeku s hořčicovou omáčkou.

Evropa 169 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Bramborové lodičky s česnekovým dipem

Plněná vydlabaná brambora s česnekovou náplní.

Evropa 24 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, pečení detail »

Bratislavský guláš

Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Dušené hlávkové červené zelí

Dušené sladkokyselé přílohové zelí s rozinkami.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, dušení detail »

Dušené jehněčí v bramborách

Lancashire Hotpot je britské dušené jehněčí maso se zeleninou a bramborem.

Anglie 61 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, pečení detail »

Hovězí na koprové omáčce

Koprová omáčka patří mezi české stálice.

Čechy a Morava 110 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, vaření detail »

Hovězí na koprové omáčce s houskovým knedlíkem

Česká sladko-kyselá omáčka s vařeným hovězím. Koprová omáčka také dělí populaci na polovinu.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, vaření detail »

Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem

Pro mnohé vrchol české gastronomie, pro kuchaře zkouška odvahy. To je česká hovězí svíčková omáčka a houskovým knedlík s brusinkovým terčem.

Čechy a Morava 49 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření, redukování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Španělský ptáček hlavní chod, dušení, vaření Španělský ptáček
Salát Coleslaw 80g přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw 80g
Kantonské kuře hlavní chod, smažení-fritování Kantonské kuře